Ole a feagai le voluma ma se pa'u tele ile kuata lona fa

O lo'o fa'afeagai le fa'aitiitiga tele o telefoni mai le so'otaga (mai Asia) le tele o va'a fa'atau oloa i Europa i matu, o lona uiga o le kuata mulimuli o le tausaga e ono feagai ma se pa'u tele i le gaosiga.

O loʻo faʻamalosia le vaʻaia o le sami e faʻafetaui le malosi o vaiaso taʻitasi mai Asia i Europa ma le US e faʻatatau i le tulaga o le vaivai tele o manaʻoga, ma o le mataʻutia o le vaʻaiga e ono mafua ai le tele o faʻaleaogaina i masina a sau.

O paaga a le 2M Alliance MSC ma Maersk ua faailoa mai o le a latou toe faalēaogāina le malaga muamua AE1/Shogun Asia-Europa i Matu mai Saina, lea na muai fuafua e folau mai Ningbo Port i le aso 6 o Novema, ona o le "faʻamoemoe faʻaitiitia le manaʻoga".Le taamilosaga 14336 TEU "MSC Faith".

E tusa ai ma le eeSea, o le matasele o le a faʻaalia ai telefoni mai fafo i Zeebrugge ma Rotterdam, faʻapipiʻiina ma le laʻuina o telefoni i Bremerhaven ma se valaau lona lua i Rotterdam.Na fa'aopoopo e Zeebrugge se uafu fou ia Iuni o le tausaga nei, ma fa'aopoopoina fo'i se valaau fou i le uafu mo le malaga a le 2M AE6/Lion.Na taʻua e kamupani vaʻa e lua o le a fesoasoani lea e faʻaitiitia ai faʻafitauli ogaoga i Antwerp ma Rotterdam.fa'ato'aga fanua.

O se taunuuga, o le Antwerp-Bruges Port Container Terminal e sili atu ona mafai ona faʻatautaia le malosi o vaʻa taunuu mai ma le maualuga tele o fefaʻatauaiga o pusa.Ae o le gaosiga o pusa i totonu o le iva masina muamua o le tausaga na faʻaititia pea i le 5% mai le vaitaimi tutusa i le 2021 i le 10.2 miliona TEUs.

E le gata i lea, na amata ona faʻaititia e le aufaipisinisi le gafatia i Asia i le aso malolo a le Malo o Saina i lenei masina, o lea o le aʻafiaga o nei faʻaititia o telefoni ma faʻaogaina o le a naʻo le faʻataʻitaʻiga o le kuata fa.


Taimi meli: Oke-27-2022