Përvoja

  oujiangroup
 • indeksi-Rreth-Ne

Rreth nesh

Shanghai Oujian Group Development Group Co., Ltd. ("Oujian Group") synon të ofrojë shërbim me një ndalesë për zinxhirët e furnizimit ndërkufitar me zhdoganimin si kompetencë thelbësore.

Që nga funksionimi ynë në 1996, Oujian Group ka ndërtuar gradualisht një sistem shërbimi të zinxhirit të furnizimit.Përparësitë e burimeve në zhdoganimin, tregtinë e jashtme, mallrat ndërkombëtare, magazinimin dhe shpërndarjen dhe tregtinë elektronike ndërkufitare janë të bashkuara për të ofruar shërbime gjithëpërfshirëse për dërguesit dhe marrësit në tregtinë e importit dhe eksportit. Shanghai Oujian Group Development Group Co., Ltd. Oujian Group”) synon të ofrojë shërbim me një ndalesë për zinxhirët e furnizimit ndërkufitar me zhdoganimin si kompetencë thelbësore.

Tona
Vizioni & Misioni

Pajtueshmëria |Lehtësimi |Efikasiteti |Kosto-efektive

Misioni ynë përfundimtar është të ndërtojmë një platformë shërbimi me një ndalesë për logjistikën globale dhe zinxhirin e furnizimit dhe të kontribuojmë në lehtësimin e tregtisë në mbarë botën.Me selinë tonë në Shangai, ne do të ndihmonim klientët tanë të përshpejtonin biznesin e tyre në Kinë——tregu më i madh në zhvillim.

oujiangroup
 • veshje1
 • veshje2
 • veshje3
 • veshje4
 • veshje5
 • veshje6
 • veshje7
 • veshje8
 • Produkte kimike 1
 • Produkte kimike 2
 • Produkte kimike 3
 • Produkte kimike 4
 • Aviacioni
 • cbec1
 • cbec2
 • cbec3
 • Elektromekanike1
 • Elektromekanike2
 • Elektromekanike3
 • Elektromekanike5
 • Elektromekanike6
 • Elektromekanike7
 • Elektromekanike8
 • Elektromekanike9
 • Elektromekanike05
 • ushqim 1
 • ushqim2
 • ushqim 3
 • shtëpi 1
 • Mjekësor
 • Mjekësi1
 • Logjistika 1
 • Logjistika 2
 • Logjistika4
 • Logjistika 7
 • Logjistika 6
 • Logjistika 3
 • Logjistika 5