pangalaman

Tentang Kami

Shanghai Oujian Grup Development Grup Co., Ltd. ( "Oujian Grup") boga tujuan nyadiakeun layanan hiji-eureun pikeun ranté suplai cross-wates jeung adat clearance sakumaha kompetensi inti.

Kusabab operasi kami di 1996, Oujian Grup geus laun diwangun sistem layanan ranté suplai. kaunggulan sumberdaya di Adat istiadat clearance, Trade Luar, Cibeureum angkutan barang, Warehousing & Sebaran jeung Palang-Border E-Dagang nu pooled nyadiakeun layanan komprehensif pikeun consignors na consignees di impor sarta ékspor trade.Shanghai Oujian Grup Development Grup Co., Ltd. ( " Oujian Grup ") boga tujuan nyadiakeun layanan hiji-eureun pikeun ranté suplai cross-wates jeung adat clearance sakumaha kompetensi inti.

Kami
Visi & Misi

Minuhan | Facilitation | Kekecapan | Cost-éféktif

misi pamungkas kami nyaeta ngawangun jasa platform hiji-eureun pikeun logistik global & ranté suplai sarta nyumbang kana facilitation dagang di sakuliah dunya. Kalawan headquarter kami di Shanghai kami kukituna mantuan klien kami pikeun ngagancangkeun bisnis maranéhanana di Cina - pasar munculna pangbadagna.

  • apparel1
  • apparel2
  • apparel3
  • apparel4
  • apparel5
  • apparel6
  • apparel7
  • apparel8
  • kimia Products1
  • kimia Products2
  • kimia Products3
  • kimia Products4
  • hal hiber
  • cbec1
  • cbec2
  • cbec3
  • Electromechanical1
  • Electromechanical2
  • Electromechanical3
  • Electromechanical5
  • Electromechanical6
  • Electromechanical7
  • Electromechanical8
  • Electromechanical9
  • Electromechanical05
  • food1
  • food2
  • food3
  • home1
  • medis
  • Medical1
  • Logistics1
  • Logistics2
  • Logistics4
  • Logistics7
  • Logistics6
  • Logistics3
  • Logistics5