Pangalaman

    oujiangroup
  • indéks-Ngeunaan-Urang

Tentang Kami

Shanghai Oujian Group Development Group Co., Ltd.("Oujian Group") boga tujuan pikeun nyadiakeun layanan hiji-eureun pikeun ranté suplai cross-wates jeung clearance adat salaku kompetensi inti.

Kusabab operasi kami di 1996, Oujian Grup geus laun ngawangun sistem layanan ranté suplai.Kauntungannana sumberdaya di Bea Cukai, Perdagangan Luar Negeri, Angkutan Internasional, Gudang & Distribusi sareng E-Commerce Lintas Wates dihijikeun pikeun nyayogikeun jasa komprehensif pikeun pangirim sareng pangirim dina perdagangan impor sareng ékspor. Shanghai Oujian Group Development Group Co., Ltd.(“ Oujian Group") boga tujuan pikeun nyadiakeun layanan hiji-eureun pikeun ranté suplai cross-wates jeung clearance adat salaku kompetensi inti.

Urang
Visi & Misi

Patuh | Fasilitasi | Éfisién | Éféktif ongkos

Misi pamungkas kami nyaéta pikeun ngawangun platform layanan hiji-eureun pikeun logistik global & ranté suplai sareng nyumbang kana fasilitasi perdagangan di sakuliah dunya.Kalayan markas kami di Shanghai, kami bakal ngabantosan para klien kami pikeun ngagancangkeun bisnisna di China——pasar munculna pangbadagna.

oujiangroup
  • pakean1
  • pakean2
  • pakean3
  • pakean4
  • pakean5
  • pakean6
  • pakean7
  • pakean8
  • Produk Kimia 1
  • Produk Kimia2
  • Produk Kimia3
  • Produk Kimia 4
  • Aviation
  • cbec1
  • cbec2
  • cbec3
  • Éléktromékanis1
  • Éléktromékanis2
  • Éléktromékanis3
  • Éléktromékanis5
  • Éléktromékanis6
  • Éléktromékanis7
  • Éléktromékanis8
  • Éléktromékanis9
  • Éléktromékanis05
  • kadaharan1
  • kadaharan2
  • kadaharan3
  • imah1
  • Médis
  • Médis1
  • Logistik1
  • Logistik2
  • Logistik4
  • Logistik7
  • Logistik6
  • Logistik3
  • Logistik5