Ahli Urang

  • Interprétasi Ahli dina bulan Désémber 2019

    Perluasan Kategori Usaha ATA ● Pengumuman No.212 Administrasi Umum Pabean ("Tindakan Administratif Adat istiadat Republik Rakyat Cina pikeun Asup sareng Kaluarna Samentara Barang") ● Barang anu diimpor samentawis nganggo barang impor samentawis. .
    Maca deui
  • Interprétasi Ahli dina bulan Nopémber 2019

    Nangtukeun Perkara Panyingkepan Sukarela tina Pajak-patali Irregularities Obyék Impor jeung ékspor usaha, calo Bea Cukai.Kaayaan 1.Pausahaan impor sareng ékspor sareng calo pabean kedah ngalebetkeun laporan tinulis ka pabean sateuacan pabean mendakanana.2. Pengumuman...
    Maca deui
  • Interprétasi Ahli dina Oktober 2019

    Anyar 21 kategori produk dirobih kana sertifikasi 3C No.34 taun 2019 Pengumuman Administrasi Umum Pengawasan Pasar ngeunaan syarat pikeun ngalaksanakeun manajemén sertifikasi produk wajib pikeun produk listrik sareng produk sanésna tina lisensi produksi.Sertifikat...
    Maca deui
  • Interprétasi Ahli dina Séptémber 2019

    Parobahan Mode Pengawasan of Label Inspection pikeun Diimpor Prepackaged Dahareun 1.Naon pangan prepackaged?Dahareun pra-rangkep ngarujuk kana kadaharan anu dibungkus pré-kuantitatif atanapi diproduksi dina bahan bungkusan sareng wadah, kalebet tuangeun anu dibungkus pré-kuantitatif sareng tuangeun anu pre-ku...
    Maca deui
  • Interprétasi Ahli dina Agustus 2019

    Eusi Déklarasi Standar tina "Unsur Déklarasi" "Unsur Déklarasi" deklarasi standar sareng panggunaan barkod pikeun komoditi saling ngalengkepan.Numutkeun Pasal 24 UU Pabean sareng Pasal 7 Ketentuan Administratif ngeunaan Pernyataan Pabean Impor sareng ...
    Maca deui
  • Interprétasi Ahli dina Juli 2019

    1. Perusahaan mastikeun naha royalti kena?Tilu bulan sateuacan barang diimpor atanapi diékspor, aplikasi pikeun pre-determinasi harga kedah dikintunkeun ka adat langsung di handapeun tempat pendaptaran ngalangkungan palabuhan éléktronik "Sistem Kontak Urusan PabeanR...
    Maca deui
  • Interprétasi Ahli dina Juni 2019

    Daptar Tarif Tarif AS on Cina jeung Ringkesan Waktos Imposition 01- AS $ 34 milyar tina angkatan kahiji $ 50 milyar, Mimitian ti Juli 6, 2018, laju tarif bakal ngaronjat ku 25% 02- AS $ 16 milyar tina kahiji. bets $ 50 milyar, Mimitian ti 23 Agustus 2018, laju tarif bakal b...
    Maca deui
  • Interprétasi Ahli dina Méi 2019

    Latar Golden Gate II disatujuan ku Déwan Nagara sarta mangrupakeun proyék e-pamaréntahan nasional utama salila periode 12th Plan Lima Taun.Fase kadua Proyék Golden Gate nyayogikeun jasa adat sareng jasa sumber inpormasi ka nagara sareng masarakat, nyayogikeun su...
    Maca deui
  • Interprétasi Ahli dina April 2019

    Pengumuman Shanghai Adat istiadat on Optimizing Inspection Prosés of Impor Auto Parts Pengumuman: Shanghai Adat istiadat geus dioptimalkeun prosés inspeksi produk suku cadang mobil diimpor nu kaasup dina inspeksi légal jeung verifikasi Éntri.Pikeun produk suku cadang mobil anu diimpor nganggo CCC ...
    Maca deui
  • Interprétasi Ahli dina Maret 2019

    Pengumuman Administrasi Umum Pabean No. 20 Taun 2019 (Pengumuman Penambahan Metode Pengawasan Pabean) Penambahan metode pengawasan pabean "Pajak Tindak Lanjut Royalti" kode 9500 berlaku pikeun wajib pajak anu mayar royalti saatos barang diimpor sareng decl. ...
    Maca deui
  • Interprétasi Ahli dina bulan Pebruari 2019

    Pengumuman Administrasi Pusat Pengawasan Pasar sareng Administrasi Administrasi Umum Adat istiadat No, 14 taun 2019 Nalika ngalamar pendaptaran di pendaptaran industri sareng perdagangan, ngalamar tiasa ngalamar sertipikat pendaptaran Déklarasi Pabean dugi ...
    Maca deui
  • Interprétasi Ahli dina Januari 2019

    1.Bewara Komisi Tarif Adat istiadat Déwan Nagara on Plans adjustment kayaning Laju Tarif samentara pikeun Impor jeung Ékspor di 2019 Laju Pajak Bangsa Paling Favored 706 item tunduk kana ongkos pajeg impor samentara;Mimitian ti 1 Juli 2019, tarif pajeg impor samentara pikeun 14 i...
    Maca deui