Ahli kita

  • Interpretasi Pakar ing Desember 2019

    Ekspansi Kategori Bisnis ATA ● Pengumuman No.212 Administrasi Umum Kepabeanan (“Tindakan Administratif Pabean Republik Rakyat China kanggo Masuk lan Keluar Sementara Barang”) ● Barang sing diimpor sementara nggunakake barang impor sementara. .
    Waca liyane
  • Interpretasi Pakar ing November 2019

    Nanggulangi Perkara sing Gegandhengan karo Pengungkapan Sukarela Penyimpangan sing gegandhengan karo Pajak Obyek Impor lan ekspor, makelar pabean.Ketentuan 1. Perusahaan impor lan ekspor lan makelar pabean ngirim laporan tertulis menyang pabean sadurunge pabean nemokake.2. Pengumuman...
    Waca liyane
  • Interpretasi Pakar ing Oktober 2019

    21 kategori produk anyar sing diowahi dadi sertifikasi 3C No.34 taun 2019 Pengumuman Administrasi Umum Pengawasan Pasar babagan syarat kanggo ngetrapake manajemen sertifikasi produk wajib kanggo produk listrik lan produk liyane saka lisensi produksi.Sertifikat...
    Waca liyane
  • Interpretasi Pakar ing September 2019

    Owah-owahan ing Mode Supervision saka Label Inspeksi kanggo Impor Prepackaged Food 1. Apa iku panganan prepackaged?Panganan sing wis dibungkus yaiku panganan sing dibungkus utawa diproduksi kanthi prequantitatively ing bahan kemasan lan wadhah, kalebu panganan sing dikemas prequantitatively lan panganan sing pre-quantitatively…
    Waca liyane
  • Interpretasi Pakar ing Agustus 2019

    Isi Pranyatan Standar "Unsur Pranyatan" Pranyatan standar "Unsur Pranyatan" lan panggunaan barcode kanggo komoditas saling nglengkapi.Miturut Pasal 24 UU Kepabeanan lan Pasal 7 Ketentuan Administratif babagan Pernyataan Impor lan ...
    Waca liyane
  • Interpretasi Pakar ing Juli 2019

    1. Perusahaan konfirmasi apa royalti kena pajak?Telung sasi sadurunge barang diimpor utawa diekspor, aplikasi kanggo pra-penentuan rega kudu diajukake menyang pabean langsung ing panggonan registrasi liwat port elektronik "Sistem Kontak Urusan PabeanR...
    Waca liyane
  • Interpretasi Pakar ing Juni 2019

    Dhaptar Tarif Tarif AS ing China lan Ringkesan Wektu Penetapan 01- US $ 34 milyar saka kumpulan pertama $ 50 milyar, Wiwit tanggal 6 Juli 2018, tarif tarif bakal ditambah 25% 02- US $ 16 milyar sing pisanan batch $ 50 milyar, Mulai saka 23 Agustus 2018, tarif tarif bakal b...
    Waca liyane
  • Interpretasi Pakar ing Mei 2019

    Latar mburi Golden Gate II disetujoni dening Dewan Negara lan minangka proyek e-pemerintah nasional utama sajrone periode Rencana Lima Taun kaping 12.Tahap kapindho Proyek Golden Gate nyedhiyakake layanan bea cukai lan layanan sumber informasi kanggo negara lan masyarakat, nyedhiyakake ...
    Waca liyane
  • Interpretasi Pakar ing April 2019

    Pengumuman Bea Cukai Shanghai babagan Ngoptimalake Proses Inspeksi Suku Cadang Mobil sing DiimporKanggo produk suku cadang mobil sing diimpor nganggo CCC...
    Waca liyane
  • Interpretasi Pakar ing Maret 2019

    Pengumuman Administrasi Umum Pabean No.20 Tahun 2019 (Pengumuman Penambahan Metode Pengawasan Pabean) Penambahan metode pengawasan pabean kode "Pajak Tindak Lanjut Royalti" kode 9500 ditrapake kanggo wajib pajak sing mbayar royalti sawise barang diimpor lan decl. ...
    Waca liyane
  • Interpretasi Pakar ing Februari 2019

    Pengumuman Administrasi Pusat Pengawasan Pasar lan Administrasi Administrasi Umum Bea Cukai No, 14 taun 2019 Nalika nglamar registrasi ing registrasi industri lan perdagangan, pelamar bisa njaluk sertifikat registrasi Deklarasi Pabean nganti ...
    Waca liyane
  • Interpretasi Pakar ing Januari 2019

    1.Kabar Komisi Tarif Pabean Dewan Negara babagan Rencana Penyesuaian kayata Tarif Sementara kanggo Impor lan Ekspor ing 2019 Tarif Pajak Negara Paling Disenengi 706 item tundhuk tarif pajak impor sementara;Wiwit tanggal 1 Juli 2019, tarif pajak impor sementara kanggo 14 i...
    Waca liyane