pengalaman

Babagan awake dhewe

Shanghai Oujian Group Development Group Co., Ltd. ( "Oujian Group") yakuwi kanggo nyedhiyani layanan siji-mandeg kanggo sumber rentengan salib-wewatesan karo adat reresik minangka kepinteran inti.

Wiwit operasi kita ing taun 1996, Oujian Group wis mboko sithik dibangun sistem layanan chain sumber. kaluwihan Resource ing Customs Clearance, Foreign Trade, Pengangkutan Internasional, Warehousing & Distribusi lan Cross-Border E-Commerce sing nglumpukake kanggo nyedhiyani layanan lengkap kanggo consignors lan consignees ing impor lan ekspor trade.Shanghai Oujian Group Development Group Co., Ltd. ( " Oujian Group ") yakuwi kanggo nyedhiyani layanan siji-mandeg kanggo sumber rentengan salib-wewatesan karo adat reresik minangka kepinteran inti.

Kita
Vision & Mission

Compliance | fasilitasi | Efisiensi | Cost-efektif

misi pokok Kita mbangun layanan platform siji-mandeg kanggo logistics global & chain sumber lan kontribusi kanggo fasilitasi perdagangan donya. Kanthi markas kita ing Shanghai kita ngene klien kita kanggo akselerasi bisnis ing China - pasar berkembang paling gedhe.

  • apparel1
  • apparel2
  • apparel3
  • apparel4
  • apparel5
  • apparel6
  • apparel7
  • apparel8
  • Kimia Products1
  • Kimia Products2
  • Kimia Products3
  • Kimia Products4
  • Aviation
  • cbec1
  • cbec2
  • cbec3
  • Electromechanical1
  • Electromechanical2
  • Electromechanical3
  • Electromechanical5
  • Electromechanical6
  • Electromechanical7
  • Electromechanical8
  • Electromechanical9
  • Electromechanical05
  • food1
  • food2
  • food3
  • home1
  • Medical
  • Medical1
  • Logistics1
  • Logistics2
  • Logistics4
  • Logistics7
  • Logistics6
  • Logistics3
  • Logistics5