Искуство

  oujiangroup

Увиди

 • индекс-За-нас

За нас

Шангај Oujian Group Development Group Co., Ltd. („Oujian Group“) има за цел да обезбеди едношалтерски услуги за прекугранични синџири на снабдување со царинење како основна надлежност.

Од нашето работење во 1996 година, Oujian Group постепено изгради систем за услуги на синџирот на снабдување.Предностите од ресурсите во царинењето, надворешната трговија, меѓународниот товар, складирањето и дистрибуцијата и прекуграничната е-трговија се здружени за да обезбедат сеопфатни услуги за испраќачите и примачите во увозната и извозната трговија. Shanghai Oujian Group Development Group Co., Ltd.(“ Oujian Group“) има за цел да обезбеди едношалтерски услуги за прекугранични синџири на снабдување со царинење како основна надлежност.

Нашиот
Визија и мисија

Усогласеност |Олеснување |Ефикасност |Економски

Нашата крајна мисија е да изградиме едношалтерска платформа за услуги за глобалната логистика и синџирот на снабдување и да придонесеме за олеснување на трговијата ширум светот.Со нашето седиште во Шангај, ќе им помогнеме на нашите клиенти да го забрзаат нивниот бизнис во Кина — најголемиот пазар во развој.

oujiangroup
 • облека 1
 • облека2
 • облека3
 • облека 4
 • облека5
 • облека6
 • облека7
 • облека8
 • Хемиски производи 1
 • Хемиски производи 2
 • Хемиски производи3
 • Хемиски производи4
 • Авијација
 • cbec1
 • cbec2
 • cbec3
 • Електромеханички1
 • Електромеханички2
 • Електромеханички3
 • Електромеханички5
 • Електромеханички6
 • Електромеханички7
 • Електромеханички8
 • Електромеханички9
 • Електромеханички05
 • храна 1
 • храна2
 • храна 3
 • дом 1
 • Медицински
 • Медицински 1
 • Логистика1
 • Логистика2
 • Логистика4
 • Логистика7
 • Логистика6
 • Логистика3
 • Логистика5