Автомобилство

АВТОМОБИЛНИ

Царински прашања

1.Големото количество на увезени артикли доведува до потешкотии за точна класификација

2.Не се запознаени со документацијата.

3.Не може да се гарантира логистичкото време, што може да доведе до долгорочно складирање, па дури и до влошување на материјалите.

Нашите услуги

1.Прецизна класификација и услуга за пред-верификација

2.Помогнете со целата регулаторна документација

3.Домашно складирање и логистички услуги за да се обезбеди навременост

4.Транспорт на суровини и полупроизводи, со приспособени услуги како што се одмастување и одмрзнување

Случај 1

Еден клиент увезува повеќе од 400 парчиња автоделови по морски пат.Со предверификацијата нашиот стручен тим ја заврши предкласификацијата и однапред ги подреди сите елементи на царинската декларација за царинска декларација, од кои повеќе од 60 ставки бараа 3C сертификат, сертификат за енергетска ефикасност, мехатронски сертификат.Со непречена комуникација со клиентот, сите регулаторни документи беа подготвени 2 дена пред пристигнувањето на стоката.1 ден пред пристигнувањето ја добивме електронската сметка за испорака и однапред ја направивме царинската декларација.Го договоривме превозот на денот на пристигнувањето на стоката, а следниот ден ја доставивме до одредено складиште.

Со нашите професионални услуги стоката пристигна навреме, со што се заштедуваа трошоците за клиентот.

Случај 2

Клиент увезувал автоделови по воздушен пат и на денот на пристигнувањето бил известен дека на стоката и е потребен сертификат 3C за царинење.Обичајот набрзина се обрати кај нас за помош.Ги подготвивме сите регулаторни документи на денот на пристигнувањето на стоката и ја испорачавме стоката во фабриката на купувачот следниот ден, со што се реши проблемот со крајна итност.

Авто-делови01

Контактирајте не

Нашиот експерт
Г-дин СУ Јиди
За повеќе информации pls.Контактирајте не
Телефон: +86 400-920-1505
Е-пошта: info@oujian.net

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

Време на објавување: 25-12-2019 година