Automobilistikë

AUTOMOTIVE

Çështjet e Doganave

1.Sasia e madhe e artikujve të importuar sjell vështirësi në klasifikimin e saktë

2.I panjohur me dokumentacionin.

3.Në pamundësi për të garantuar kohën e logjistikës, gjë që mund të çojë në ruajtje afatgjatë dhe madje edhe në përkeqësim të materialeve.

Shërbimet tona

1.Klasifikimi i saktë dhe shërbimi i verifikimit paraprak

2.Ndihmoni me të gjithë dokumentacionin rregullator

3.Deponimin e brendshëm dhe shërbimet logjistike për të garantuar afatin kohor

4.Transporti i lëndëve të para dhe produkteve gjysëm të gatshme, me shërbime të personalizuara si heqja e yndyrës dhe destruksioni

Rasti 1

Një klient importon më shumë se 400 artikuj të pjesëve të automjeteve nga deti.Me verifikimin paraprak ekipi ynë profesional përfundoi para-klasifikimin dhe renditi paraprakisht të gjithë elementët e deklaratës doganore për deklarim doganor, më shumë se 60 artikuj prej të cilëve kishin nevojë për Certifikimin 3C, Certifikimin e Efiçiencës së Energjisë, Certifikatën Mekatronike.Me komunikim të qetë me klientin, të gjitha dokumentet rregullatore përgatiteshin 2 ditë para mbërritjes së mallit.1 ditë para mbërritjes morëm faturën elektronike të transportit dhe bëmë paraprakisht deklaratën doganore.Ne organizuam transportin në ditën e mbërritjes së mallit dhe i dërguam në magazinë e caktuar ditën tjetër.

Me shërbimet tona profesionale mallrat mbërritën në kohë, gjë që kursente koston për klientin.

Rasti 2

Një Klient ka importuar pjesë të automjeteve me rrugë ajrore dhe është informuar në ditën e mbërritjes, se malli ka nevojë për Certifikatë 3C për zhdoganim.Zakoni na u kthye për ndihmë me nxitim.Ne përgatitëm të gjitha dokumentet rregullatore në ditën e mbërritjes së mallrave dhe dërguam mallin në fabrikën e klientit të nesërmen, gjë që zgjidhi problemin e urgjencës ekstreme.

Auto-Pjesë01

Na kontaktoni

Eksperti ynë
Z. SU Yidi
Për më shumë informacion pls.na kontaktoni
Telefoni: +86 400-920-1505
Email: info@oujian.net

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Koha e postimit: Dhjetor-25-2019