Mjekësor

MJEKËSOR

Çështjet e Klientit

1.Periudha e gjatë e transportit me rrezik të lartë skadimi

2.Disa produkte të tilla si reagentët mjekësorë kanë rrezik të lartë të dëmtimit të mallrave gjatë inspektimeve në sezonin e nxehtë

3.Nevojiten certifikata të huaja për disa produkte të cilat mund të marrin mjaft kohë

4.Shumë procedura me kosto të lartë për kohë, logjistikë, magazinim dhe rreziqe të larta.

Shërbimet tona

1.Me logjistikën profesionale të zinxhirit të ftohtë, ne mund të garantojmë të gjitha kërkesat e temperaturës si për kontejnerët e plotë ashtu edhe për ngarkesat me shumicë.

2.Ekipi profesional i specializuar në zhdoganimin e pajisjeve mjekësore

3.Krijimi i bazës së të dhënave të mallrave për klientët për të reduktuar gabimet njerëzore

4.Shërbime në vend, duke u përgatitur paraprakisht për të gjithë procesin logjistik.

Rasti 1

Një klient ka importuar aparate të automatizuar të injektimit të rrjedhës dhe është kundërshtuar nga dogana gjatë kontrollit se pajisja nuk ishte një aparat i tërë, por një pajisje e montuar me pjesë të ndryshme.Ne ndihmuam klientin të kontrollonte listat e bashkangjitura të mallrave dhe shënuam secilën pjesë sipas fotos së inspektimit.Gjithashtu gjetëm një ekspert për të kuptuar montimin e pajisjeve dhe ia shpjeguam doganës në detaje dhe morëm mallin e lëshuar nga dogana.

Rasti 2

Një kompani mjekësore që importonte pajisje mjekësore nga jashtë nuk ishte e njohur me politikat dhe rregulloret doganore.Ndërkohë produktet e importuara ishin në sasi të mëdha dhe të llojeve të ndryshme.Dikur kishte dërgesa që kërkonin përpunim urgjent.Ata kishin shumë nevojë për trajnimin e shërbimit doganor për çështjet doganore.Ne organizuam një ekip posaçërisht për këtë klient për të qetësuar të gjithë procesin.Ndërkohë kemi krijuar një bazë të dhënash të mallrave për ta për të reduktuar gabimin njerëzor.Ne gjithashtu u kemi ofruar shërbime në vend dhe përgatitëm paraprakisht për zhdoganim për çdo dërgesë.Për më tepër, ekipi ynë profesional i konsulencës organizoi seminar të rregullt të politikave dhe rregulloreve doganore për klientin.Me të gjitha masat, procesi i importit të këtij klienti ka ecur pa probleme.

Mjekësor-Produkt01

Na kontaktoni

Eksperti ynë
Z. MIAO Fuqiang
Për më shumë informacion pls.na kontaktoni
Telefoni: +86 400-920-1505
Email:info@oujian.net

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Koha e postimit: Dhjetor-25-2019