Partner Strategjik

Ju jeni partneri ynë i ardhshëm strategjik

Wekemi mbi 110 agjensi te huaja si partner biznesi ne te gjithe boten, p.sh. KGH, etj.

Wepunojnë ngushtë me dhomën e tregtisë së huaj në Shangai, PRC

duapër të bashkëpunuar me ne në fushën e zinxhirit të furnizimit të logjistikës?Dëshironi të keni një partner të besueshëm dhe të fortë në fushën e zhdoganimit në Kinë?Ne jemi këtu për ju.

Për informacione të mëtejshme ju lutemi kontaktoni

CAO Jizhen

Znj. CAO Jizhen

Menaxher i Zhvillimit Ndërkombëtar, Departamenti i Marketingut.

Email:caojizhen@thecustoms.com.cn

Zhang Xiaochen

Z. ZHANG Xiaochen

Asistent i GM i Departamentit të Marketingut.

Email:zhangxiaochen@thecustoms.com.cn