Veshje

VESHJE

Çështjet e Doganave

1.Sasia e madhe e artikujve të importuar sjell vështirësi në klasifikimin e saktë

2.I panjohur me dokumentacionin.

3.Në pamundësi për të garantuar kohën e logjistikës, gjë që mund të çojë në ruajtje afatgjatë dhe madje edhe në përkeqësim të materialeve.

Shërbimet tona

1.Zgjidhje e personalizuar e zhdoganimit

2.Renditja e produkteve

3.Klasifikimi i kodit HS nga ekspertë profesionistë

4.Shkurtimi i kohës së logjistikës për të siguruar afatin kohor

5.Shërbimi i korrigjimit të etiketës

Rasti 1

I besuar nga një kompani tregtare për të importuar të brendshme të Victoria's Secret (në tekstin e mëtejmë si VS) shërbimin e zhdoganimit.Koha e kërkuar nga VS ishte brenda 3.5 ditëve, gjë që fillimisht ishte vlerësuar e pamundur nga shoqëria tregtare.Analizuar nga ekipi ynë profesional, nuk kishte vend për kursim në kohë për zhdoganimin, ndërkohë që koha e transportit mund të shkurtohej.Zgjidhja jonë është të riprogramojmë kohën e dorëzimit.Me bashkëpunimin e saktë me klientin dhe magazinën, ne ndihmojmë klientin të përmbushë kërkesat e VS pa tarifë shtesë transporti.

Rasti 2

Një kompani e njohur e mallrave sportive në Shangai ka hasur në problemin e etiketës së pakualifikuar, gjë që ka bërë që mallrat e importuara të mos mund të dalin nga dogana.Oujian është partneri afatgjatë i kësaj kompanie dhe na u drejtua për këshilla.Duke u mbështetur në qendrat e mjaftueshme të shërbimit të biznesit dhe fusha të gjera biznesi, ne zgjidhëm planin e korrigjimit të etiketës dhe i siguruam klientit një zgjidhje sistematike, e cila i ndihmoi ata të importonin produktet pa probleme.

Veshje-foto01

Na kontaktoni

Eksperti ynë
Znj. WANG Jian
Për më shumë informacion pls.na kontaktoni
Telefoni: +86 400-920-1505
Email:  info@oujian.net

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Koha e postimit: Dhjetor-25-2019