Agjenti i zhdoganimit të Kinës dhe logjistikës |Oujian

Zhdoganimi

Përshkrim i shkurtër:

Zhdoganim i integruar në të gjithë Kinën kontinentale 1. Procedurë e qetë e deklarimit doganor në zona të ndryshme doganore.2.Menaxhimi i unifikuar i filialeve të klientëve në të gjithë Kinën, 3.R&D i bazës së të dhënave të mallrave ose sistemit IT për klientët 4.Mbështetja e procedurës së integruar të zhdoganimit 5.Kontakti me autoritetet doganore 6.Dokumentacioni i centralizuar për zhdoganimin Deri në vitin 2020, shuma e Deklaratës doganore të importit dhe eksportit Xinhai ishte deri në 1.000.000 hyrje.Ndërkohë...


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Shërbimet Bazë

Zhdoganim i integruar në të gjithë Kinën kontinentale

1.Procedurë e qetë e deklarimit doganor në zona të ndryshme doganore.

2.Menaxhimi i unifikuar i filialeve të klientëve në të gjithë Kinën,

3.Kërkimi dhe zhvillimi i bazës së të dhënave të mallrave ose sistemit IT për klientët

4.Mbështetja e procedurës së integruar të zhdoganimit

5.Kontaktoni me autoritetet doganore

6.Dokumentacion i centralizuar për zhdoganim

 

Deri në vitin 2020, shuma e deklaratave doganore të importit dhe eksportit të Xinhait ishte deri në 1 000 000 hyrje.Ndërkohë deklarata e importit arriti në 420 mijë hyrje, më shumë se Top 4 kompanitë ekspres.

zhdoganimi i Xinhait

 

*Xinhai është dega më e madhe e shërbimit doganor të Rrjetit Oujian

Shërbimi me vlerë të shtuar:

Konsulencë dhe projektim skeme për zhdoganimin

Të veçuara: Tregtia e Përgjithshme, Tregtia e Përpunimit, Mallrat e Lidhura, Ekspozita, Gjërat Personale, Importi dhe Eksporti i Përkohshëm

Shërbimet e veçuara (Procedura e shërbimit, shërbimi me vlerë të shtuar)

1.Përshpejtues inteligjent për zhdoganimin SOFTWARE YUNTONGGUAN

2.FTA (Zonë e Tregtisë së Lirë)—— Certifikimi i Origjinës (C/O)

3.KONSULTIMI I ÇËSHTJEVE DOGANORE—— Shërbimi i paraklasifikimit

4.CERTIFIKIMI OAE—— Konsulencë për Shërbimet e Çertifikimit

Zhdoganimi-2

Përparësitë:

Profesionale: Mbi 20 vjet përvojë deklarimi doganor

Efikasiteti: 1-2 ditë pune për zhdoganimin e importit, 0.5 ditë për zhdoganimin e eksportit

Siguria: Ndërmarrja e avancuar e OAE

Lehtësimi: Mbulimi i plotë i porteve në Shangai dhe porteve kryesore në të gjithë Kinën kontinentale

Kryesor: Nr. 1 Para-klasifikimi në sasi

Informatizimi Zhdoganimi

Zhdoganimi01

Na kontaktoni

Eksperti ynë
Z. ZHOU Xin
Për më shumë informacion pls.na kontaktoni
Telefoni: +86 400-920-1505
Email:info@oujian.net


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

    Kategoritë e produkteve