Ndriçoj

 • EKSPO INTERNATIONAL IMPORT KINA

  EKSPO INTERNATIONAL IMPORT KINA (CIIE) do të mbahet nga data 5 deri në 10.Nëntor 2021 në Shanghai, Grupi Oujian dhe Ndërmjetësimi Doganor Xinhai dëshirojnë t'ju takojnë dhe ju ftojnë të vizitoni stendën tonë: Zona e ekspozitës: Nr. Kabina e Tregtisë së Shërbimit: 8.2 C7-08 Emri: Ndërmjetësuesi Ndërkombëtar i Doganave Xinhai...
  Lexo më shumë
 • EKSPO INTERNATIONAL IMPORT KINA (CIIE) do të mbahet nga data 5 deri në 10.Nëntor 2020 në Shanghai, Oujian Group dhe ndërmjetësimi doganor Xinhai dëshirojnë t'ju takojnë dhe ju ftojnë të vizitoni stendën tonë:

  Zona e ekspozitës: Tregtia në Kabinën e Shërbimit Nr.: 8.2 B1-09 Emri: Xinhai International Customs Brokerage Group Limited Vitin e kaluar Xinhai International Brokerage ishte i vetmi ndërmjetës doganor që merrte pjesë në CIIE.Këtë vit ne do të vazhdojmë të ofrojmë “Shërbimin e Konsulencës E-Doganore CIIE”...
  Lexo më shumë
 • Lufta kundër koronavirusit të ri

  Lufta kundër koronavirusit të ri

  Festivali i Pranverës 2020 ishte shumë i ndryshëm për kinezët.Përhapja e koronavirusit të ri, ose 2019-nCoV, kërkonte vëmendje, durim dhe bashkëpunim të ngushtë sipas udhëzimeve të dhëna nga autoritetet.Si pasojë, shumë qytetarëve u është dashur të qëndrojnë në shtëpi...
  Lexo më shumë
 • Ekspozita Ndërkombëtare e Importit të Kinës (CIIE)

  Ekspozita Ndërkombëtare e Importit të Kinës (CIIE)

  Mikpritësit: Ministria e Tregtisë e Republikës Popullore të Kinës, Qeveria Popullore Komunale e Shangait Partnerët: Organizata Botërore e Tregtisë Konferenca e Kombeve të Bashkuara për Tregtinë dhe Zhvillimin Organizata e Kombeve të Bashkuara për Zhvillimin Industrial Organizatorët: China International I...
  Lexo më shumë
 • Nisma Brez dhe Rruga (BRI)

  Nisma Brez dhe Rruga (BRI)

  Iniciativa Belt and Road përfshin 1/3 e tregtisë botërore dhe PBB-së dhe mbi 60% të popullsisë së botës.Iniciativa Belt and Road (BRI) është një strategji zhvillimi e propozuar nga Qeveria Kineze që fokusohet...
  Lexo më shumë
 • E-Commerce ndërkufitare

  E-Commerce ndërkufitare

  E-commerce është bërë një ndryshim i lojës në arenën e tregtisë ndërkombëtare.Dikush mund të argumentojë se është vetëm një formë tjetër tregtie, por ne duhet të mbajmë ritmin me ndryshimet që sjell në mjedisin tregtar dhe të ofrojmë zgjidhje inovative ...
  Lexo më shumë