O tau o uta i luga o auala i Europa ua le toe paʻu, ae o le faʻamatalaga lata mai o loʻo faʻaauau pea ona paʻu i lalo, ma le itiiti ifo i le US$1,500 i le container tele Ua taofia le paʻu o tau o uta i luga o auala i Europa, ae o le faʻamatalaga lata mai o loʻo faʻaauau pea ona paʻu i lalo, ma le itiiti ifo i le US$1,500. ta'i pusa tele

O le Aso Tofi na teʻa nei, na iai lipoti a le aufaasālalau e faʻapea, o le tau o uta i le maketi vaʻaia a Europa na taofia le paʻu, ae ona o le maualuga o le pa'ū o le fua o uta a Europa o le Drewry Container Freight Index (WCI) na faʻasalalau i lena po, o le SCFI na tuʻuina atu e le Shanghai. Fetufaaiga o Vaa i le aoauli o le aso na sosoo ai foi O le pa'u, e aofia ai kamupani vaʻa ma kamupani laʻu uta, na faʻaalia ai o le tau o uta na lipotia e le tele o kamupani vaʻa i tagata faʻatau i le Aso Faraile na teʻa nei e US$1,600-1,800 i le pusa tele (40-futu container), se pa'u e tusa ma le US$200, ma le tau maualalo $1500.

 

O lo’o fa’aauau pea ona pa’u i lalo le tau o uta i luga o le auala a Europa, aemaise lava ona ua le toe mafai e oloa o lo’o lafo atu i Europa ma le fa’atauina o aso malolo o le Kerisimasi, ua ulufale le maketi i le vaitau o le vaitau, ma ua fa’aitiitia ai le fa’afitauli o le pisi i uafu i Europa., o loʻo i ai se faʻalavelave faʻaauau i lalo, ma e mautinoa lava o loʻo i ai se faʻamatalaga o le 1,500 US tala.

Ona o le tele o kamupani va'a i le laina Europa o lo'o fa'agaioia ma va'a tetele e sili atu i le 20,000 pusa (20-futu container), o le tau o le iunite e maualalo.O loʻo faʻatatau e le alamanuia o le tau o pusa tetele taitasi e mafai ona faʻaititia i le tusa ma le US $ 1,500, ma o le laina Europa o loʻo i ai le uta uta.O le tau o le terminal handling charge (THC) i le uafu e lafoa’i ai e tusa ma le 200-300 tala Amerika i Europa, o lea la o le fua faatatau o uta o lo o i ai nei o le a le maumau ai tupe a le kamupani va’a, ma o lo o finau pea nisi o kamupani va’a i le tau o uta e 2,000 tala Amerika. i le pusa tele.

O le Xeneta, o le Norwegian freight rate analysis platform, o loʻo faʻatatauina o le gafatia o vaʻa vaʻa o le a siitia i le 5.9% i le tausaga fou, pe tusa ma le 1.65 miliona pusa.Tusa lava pe fa'atupula'ia le aofa'i o va'a tuai ua fa'ate'aina, o le a fa'atupula'ia pea le gafatia e lata i le 5%.Alphaliner muamua na fuafuaina o le sapalai o vaa fou i le tausaga a sau o le a siitia i le 8.2%.

 

O le faʻamaumauga a le SCFI na faʻasalalau i le Aso Faraile talu ai o le 1229.90 points, o le pa'ū i vaiaso taʻitasi o le 6.26%.O le fa'ailoga na pa'u i lalo fou i le silia ma le lua tausaga talu mai Aukuso 2020. O le tau o uta mai Shanghai i Europa e $1,100 i le pusa, o le pa'u i vaiaso ta'i $72, po'o le 6.14%.


Taimi meli: Nov-29-2022