Pa!Na oso le ta i le uafu!Ua pe le uafu ma tapuni!Fa'atuai o uta!

O le aso 15 o Novema, na toe amata ai e tagata faigaluega uafu i San Antonio, le uafu tele ma sili ona pisi i Chile, le osofaʻiga ma o loʻo feagai nei ma se faʻaletonu o le tapunia o faʻailoga o le uafu, o le tala lea a DP World i le faaiuga o le vaiaso.Mo uta lata mai i Chile, fa'amolemole fa'alogo lelei ile a'afiaga ole fa'atuai ole logistics.

 

E fitu va'a na tatau ona fa'aseseina ona o le gaioiga o le osofa'iga, ma o se ta'avale ta'avale ma se va'a container na fa'amalosia e folau e aunoa ma le fa'auma o le la'uina.O le va'a container a Hapag-Lloyd "Santos Express" na tuai fo'i i le uafu.O loʻo tuʻu pea le vaʻa i le taulaga o San Antonio ina ua taunuʻu mai ia Novema 15. Talu mai Oketopa, e sili atu nai lo le 6,500 sui o le iuni uafu a Chile o loʻo valaʻau mo totogi maualuga i le lotolotoi o le siʻitia o tau.O lo’o mana’omia fo’i e tagata faigaluega se faiga fa’apitoa o penisione mo tagata faigaluega o le uafu.O nei manaʻoga na faʻaiʻu i le 48-itula teteʻe lea na tupu ia Oketopa 26. O lenei mea e aʻafia ai 23 uafu o loʻo avea ma vaega o le Chilean Port Alliance.Peita’i, e le’i fo’ia lea fe’ese’esea’iga, ma toe fa’aauau ai loa le tete’e a tagata faigaluega i le uafu i San Antonio i le vaiaso na te’a nei.

 

O se fonotaga na faia i le va o le DP World ma taitai iuni na le mafai ona foia atugaluga o tagata faigaluega."O lenei osofaʻiga ua faʻaleagaina ai le faʻaogaina atoa o faiga.I le masina o Oketopa, na pa'ū ai a matou TEU i le 35% ma o le averesi o TEU a San Antonio na pa'ū i le 25% i le tolu masina talu ai.O nei tete'e faifaipea ua lamatia ai a tatou konekarate faapisinisi.

 


Taimi meli: Nov-24-2022