Manaoga mo le auina atu i fafo o mea e puipuia ai le fa'ama'i

Faasilasilaga Nu.104 o le 2017 o le Pulega Lautele i le Tuuina atu o le Fa'avasegaga Fa'asologa o Mea Fa'afoma'i.
.Talu mai Aokuso 1, 2018, e tusa ai ma manaʻoga talafeagai a le setete Pulega o Mea Faʻafomaʻi Nu.143 o le 2017, o manatu i luga o le faʻavasegaina ma le faʻamalamalamaina o le Vasega I oloa masini faʻafomaʻi i le Faʻaaliga i le Tuuina atu o le Catalog of Class l Medical Device Products , o le Fa'asilasilaga a le Ofisa Lautele a le Setete o le Pulega o Mea'ai ma Fualaau Fa'asaina i Mataupu e Fa'atatau i le Fa'atinoina o le Vasega l Fa'auluina o Mea Fa'afoma'i ma le fa'avasegaina ma fa'amatalaga pepa na tu'uina atu ina ua mae'a le aso 30 o Me, 2014 e tumau pea le aoga.

.E mafai ona fa'amasinoina le Vaega o masini fa'afoma'i.

Fuafuaga mo le Vaavaaiga ma le Faafoeina o Faagaioiga Mea Faafomai

Auai i le ituaiga lona lua o pisinisi meafaigaluega faafomai, pisinisi pisinisi e tatau ona i totonu o itumalo i le lotoifale o meaai a le malo ma fualaau faasaina le vaavaaia ma le pulega matagaluega mo faamaumauga.
O le pulega o faila e tatau ona faʻatinoina mo le faʻaogaina o masini faʻafomaʻi Vasega II, ma faʻatautaia laisene mo le faʻaogaina o masini faʻafomaʻi Vasega 111.

Faasilasilaga Nu.53 o le 2020 a le Pulega Aoao o Tiute

Ina ia faʻamalosia le vaavaaiga o le faʻatau atu o mea tau fomaʻi, e tusa ai ma le "Tulafono a le Malo o Saina i luga o le asiasiga o oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo" ma ana tulafono faatonutonu ua filifili le Pulega Aoao o Tiute e faatino le asiasiga o oloa auina atu i fafo mo mea faafomai i lalo o le "630790010" ma isi numera o oloa a le tiute (silasila i le faaopoopoga mo auiliiliga) mai le aso o lenei faasilasilaga.

Faasilasilaga o le Pulega Aoao a le Ofisa o Tiute a le Matagaluega o Pisinisi ma le Setete o Fualaau Faʻasaina Nu.5 o le 2020 i luga o le faʻatonuina o le auina atu i fafo o mea faʻafomaʻi.

Talu mai Aperila 1, o le a faʻamaonia e le aganuʻu le faʻamaonia o le resitalaina o oloa masini faʻafomaʻi ma le tusi faʻatau a le faʻatau atu i fafo pe a faʻatau atu le 5 ituaiga o mea e puipuia ai faʻamaʻi i totonu o le faʻaopoopoga.Afai e le o lisiina le tusi resitala i totonu o le lisi faʻapipiʻi e fautuaina e faʻamaonia lona aoga i tu ma aga o le taʻutinoga nofoaga aʻo leʻi faʻaalia.

Tulafono o Asiasiga o Oloa Fa'aulufale mai ma Fa'atau Atu i Saina", Tulafono Fa'atonu o le Fa'atinoga o Tulafono Fa'atonu a le Malo o Saina.

O oloa e auina atu i fafo e tatau ona asiasia i le nofoaga e gaosia ai oloa.E mafai e le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute ona tofia isi nofoaga mo asiasiga e tusa ai ma manaoga o le faafaigofieina o fefaatauaiga i fafo ma le asiasia o oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo.


Taimi meli: Me-09-2020