US Import Import Demand Pa'u Ma'ale'ale, o le maualuga o vaitau o pisinisi va'a atonu e le lelei e pei ona fa'amoemoeina

O lepisinisi va'ao lo'o fa'atupula'ia le popole i le tele o le gafatia o felauaiga.Talu ai nei, na taʻua ai e nisi o faʻasalalauga a Amerika ua matua paʻu le manaʻoga mai fafo o le Iunaite Setete, lea na mafua ai le vevesi i pisinisi.

I ni nai aso talu ai, na pasia ai e le US House of Representatives le "2022 Ocean Shipping Reform Act" (OSRA), ae o loʻo i ai faʻailoga o le faʻagesegese o manaʻoga maketi, ma o loʻo i ai lipoti o le tele o faleoloa US Costco, faleoloa faleoloa Macy's ma isi suʻesuʻega. fa'asoa E maualuga uma atu nai lo tausaga ua mavae, ma e ono i ai le mamafa i fa'alauiloa ma fa'aitiitiga.Ua lapata’ia fo’i e le au va’a o le sami, e ono le lelei le vaitau maualuga e pei ona fa’amoemoeina pe a fa’aauau pea le malu o mana’oga i le lumana’i.

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai na tuʻuina atu e le au faʻatau oloa tele a Amerika, o loʻo popole tele le maketi.E tusa ai ma le lipoti tau tupe a Costco e oʻo mai ia Me 8, o le suʻesuʻega e maualuga atu i le 17.623 piliona US tala, o se faʻaopoopoga faaletausaga e 26%.fa'asoa.O le suʻesuʻega a Macy's na siitia foi i le 17% pe a faʻatusatusa i le tausaga talu ai, o le suʻesuʻega a le Walmart's logistics center na siitia i le 32%, ma le suʻesuʻega o faleoloa autu na faʻatuputeleina i le 43%.O le a faʻamalosia le au faʻatau oloa e tau "tau tau" e faʻaosofia ai le malosi faʻatau.

Na taʻutino mai e le taʻitaʻifono o se kamupani gaosi meaafale maualuluga i Amerika i Matu, e maualuga tele le lisi o meaafale i le Iunaite Setete, o tagata faatau meafale ua faaitiitia faatauga e sili atu i le 40%, ma o le paʻu o le maketi ua mafua ai foi ona paʻu le avanoa o felauaiga. 30% mai le tau maualuga.

Talu ai nei, na pasia ai e le US House of Representatives le "Oceanship Reform Act of 2022" (OSRA), lea e masani ona faʻamoemoe e faʻalauteleina faiga puipuiga, faʻasagatau taui ma faiga pisinisi le talafeagai, faʻateleina le malosi o faasalaga, faʻaleleia le lelei o le faʻasalaga faʻasalaga, ma isi. tulafono faatonutonu, ma faatapulaaina totogi faaopoopo.

E lua manatu ile maketi.O le tasi e mafai e lenei pili ona faʻaitiitia le mamafa o le siʻitia o tau o uta.E tusa lava pe leai se auala e vave taofia ai fua o uta, o le ai ai le aafiaga o le taofiofia o faʻamoemoega;o le isi o tau o uta e fuafua i le sapalai ma le mana'oga, ma le sapalai o laina fagu.Ose fa'afitauli fa'atulagaina umi.E tusa ai ma lenei Tulafono, e le mafai e le kamupani vasa ona teena le manaoga o le kamupani gaosi oloa mo le toe faafoi atu o le container, lea o le a faaumiumi ai le folauga ma fesoasoani e faamautu le tau o uta.

O le manatu o loʻo i ai i le pisinisi vaʻa, o le faʻamaʻi ua aumaia avanoa faʻapitoa i vaʻa.I le lua tausaga talu ai, o le faʻapipiʻiina o le sapalai sapalai ua mafua ai le umi o taimi o femalagaiga, e le gata i le tuai i luga o le sami, ae faʻapea foi i uta ma tuai.O le tele o le faʻafitauli i le sapalai o le sapalai, o le tele foi lea o le manaʻomia o uta o le sami.

O le a'afiaga o le fa'ama'i i luga o le sapalai o le lalolagi ua fa'aauau ai le fa'aleleia atili o pisinisi va'a mo le lua tausaga.E ui lava o loʻo faʻaauau pea lenei faʻalavelave, e iai foʻi manatu o le taimi lava e maeʻa ai faʻafitauli faʻasolosolo e mafua mai i le faʻamaʻi, o se vaega o le manaʻoga o le a masani lava ona "leai".O le faaletonu o le fausaga na mafua mai i le faʻamaʻi o loʻo i ai i le faagasologa o le toe faʻasaʻo.O le taimi lava e mae'a ai lenei vaega o le "manuia pepelo", o le a fa'aalia le tele o le gafatia o felauaiga.

Afai e te manaʻo e faʻatau atu oloa i Saina, Oujian vaega e mafai ona fesoasoani ia te oe.Fa'amolemole lesitala a matouItulau Facebook, LinkedInitulau,InsmaTikTok.

faamoemoe1


Taimi meli: Iuni-22-2022