Ua hoʻopiʻi ʻekolu mau mea lawe moku iā FMC: ʻO MSC, ka hui liner nui loa o ka honua, i hoʻopiʻi ʻia me ke kumu ʻole

Ua hoʻopiʻi aku ʻekolu mau moku moku i ka US Federal Maritime Commission (FMC) e kūʻē iā MSC, ka hui liner nui loa o ka honua, me ka haʻi ʻana i nā hoʻopiʻi kūpono ʻole a me ka lawa ʻole o ka manawa transit ipu, a me nā mea ʻē aʻe.

ʻO MVM Logistics ka mea hoʻouna mua i hoʻopiʻi i ʻekolu mau hoʻopiʻi mai ʻAukake 2020 a hiki i Pepeluali 2022, i ka wā i haʻi aku ai ka hui i ka insolvency a me ka panakalupa.Ua ʻōlelo ʻo MVM ʻaʻole wale ʻo MSC i hoʻokumu ʻia ma Switzerland i hoʻokau i ka lohi a hoʻopiʻi ʻia no ia, akā loaʻa pū nō hoʻi i ka LGC "uku hoʻopaneʻe puka", ʻo ia ka 200 no kēlā me kēia pahu i uku ʻia i nā mea hoʻokele kaʻa ʻaʻole e kiʻi i nā pahu i loko o kahi manawa o ka hana.Uku USD.

"I kēlā me kēia pule e koi ʻia mākou e noi no ka uku hōʻoia i ka puka hope - ʻaʻole i loaʻa i nā manawa a pau, a i ka wā e loaʻa ai, hoʻokahi wale nō huakaʻi a ʻo ka hapa nui o ka manawa, pani ka pahu ma mua o ka pau ʻana o kahi huakaʻi i hāʻawi ʻia."Ua ʻōlelo ʻo MVM i kāna hoʻopiʻi i ka FMC.

Wahi a MVM, ua hoʻāʻo nā kaukani o nā mea hana e hoʻopuka i nā ipu i loko o kahi manawa pōkole, akā "he helu liʻiliʻi wale nō" i hiki i nā puka i ka manawa, a ʻo ke koena i uku ʻia he $200."Ua loaʻa hou ʻo MSC i kahi ala maʻalahi e loaʻa ai ka waiwai wikiwiki a kūpono ʻole ma ka uku o kāna mau mea kūʻai aku," i ʻōlelo ai ka hui lawe ukana.

Eia kekahi, ʻaʻole kūpono ka uku o kēlā me kēia lā no MVM no ka mea ʻaʻole i hāʻawi ka mea lawe i nā mea hana, a i ʻole i hoʻololi i ka lawe ʻana a me ka lawe ʻana i ka manawa o ka pahu, e paʻakikī i ka mea hoʻouna ke pale aku i ka uku.

Ma ka pane ʻana, ua ʻōlelo ʻo MSC ʻo ka hoʻopiʻi ʻana a MVM he "ʻeleʻele loa e pane aku ai", a i ʻole e hōʻole wale i nā hoʻopiʻi.


Ka manawa hoʻouna: Dec-13-2022