E mafai ona pa'ū tau o pusa i le tulaga a'o le'i o'o i le Kirisimasi

I le fua faatatau o loʻo i ai nei o le paʻu i fua faʻatatau, e mafai ona pa'ū le tau o maketi i le 2019 i le amataga o le faaiuga o lenei tausaga - na faʻamoemoe muamua i le ogatotonu o le 2023, e tusa ai ma se lipoti fou a le HSBC.

Na taʻua e tusitala o le lipoti e tusa ai ma le Shanghai Container Freight Index (SCFI), lea ua paʻu i le 51% talu mai Iulai, ma le averesi o le pa'ū i vaiaso taʻitasi e 7.5%, pe a faʻaauau pea le paʻu, o le faʻailoga o le a toe foʻi i tua i luma o le faʻamaʻi.

Fai mai le HSBC, o le toe faʻaleleia o le gafatia pe a maeʻa aso malolo o le a avea ma se tasi o "ituaiga autu" i le fuafuaina "pe o le a vave ona mautu tau o uta".Na faaopoopo e le faletupe e faapea o suiga e ono tulai mai i taiala, lea e mafai ona faailoa atu i lipoti o tupe maua lona tolu a kamupani liner, e mafai ona maua ai se malamalamaaga i le manuia o laina o vaa ma konekarate tausiga.

Ae ui i lea, o loʻo faʻamoemoe le au suʻesuʻe o faletupe afai e paʻu le tau i lalo o le tamaoaiga, o le a faʻamalosia laina vaʻaia e faia ni 'tulaga ogaoga' ma e faʻamoemoeina se fetuunaiga i le faʻatapulaʻaina o le gafatia, aemaise lava pe a oʻo i lalo o tau tupe "

I le taimi nei, na lipotia mai e Alphaliner e faapea o le tumutumu i Nordic ports ma lua valu aso taia i Felixstowe, le UK tele container port, e le lava e taofia ai le SCFI's China-Nordic pisinisi mai le pa'ū "tele" i le 49% i le kuata lona tolu.

E tusa ai ma fuainumera Alphaliner, i le kuata lona tolu, 18 laina fesoʻotaʻiga vavalalata (6 i le 2M alliance, 7 i le Ocean alliance, ma le 5 i le THE alliance) na valaʻau i 687 ports i Europa i Matu, 140 itiiti ifo nai lo le numera moni o telefoni. .Fai mai le faufautua, o le MSC ma le Maersk's 2M alliance na pa'ū i le 15% ma le Ocean Alliance i le 12%, ae o le soʻotaga, lea na faatumauina le tele o fesoʻotaʻiga i iloiloga muamua, na pa'ū i le 26% i le vaitaimi.

"E le o se mea e ofo ai o le Taulaga o Felixstowe na i ai le maualuga maualuga o le misia o le Far East Loop telefoni i le kuata lona tolu," o le tala lea a Alphaliner.Na misia e le uafu le sili atu ma le tasi vaetolu o ana telefoni na fuafuaina ma misia le faaluaina o telefoni a Ocean Alliance Loop.taula.Rotterdam, Wilhelmshaven ma Zeebrugge o tagata autu ia e faʻamanuiaina le telefoni feaveaʻi.


Taimi meli: Oke-13-2022