Fa'ato'a mana'omia, Tapuni Tele!

O lo'o fa'aauau pea le pa'ū o mana'oga o femalaga'iga i le lalolagi ona o le vaivai o mana'oga, fa'amalosiafelauaigakamupani e aofia ai le Maersk ma le MSC e fa'aauau ona tipiina le gafatia.O le tele o folauga faʻafuaseʻi mai Asia i Europa i matu ua taʻitaʻia ai nisi o laina vaʻa e faʻaogaina "vaa aitu" i luga o auala fefaʻatauaʻiga.

Alphaliner, o se felauaiga faʻamatalaga ma faʻamatalaga tuʻuina atu, na lipotia mai i lenei vaiaso e naʻo le tasi le vaʻa pusa, MSC Alexandra, ma le malosi o le 14,036 TEU, o loʻo galue nei i luga o le 2M alliance's AE1 / Shogun auala.O le auala AE1/Shogun, i le isi itu, na faʻapipiʻiina vaʻa 11 ma le averesi o le 15,414 TeU i le 77-aso malaga taamilo, e tusa ai ma le kamupani vaʻaia faʻamaumauga o faʻamaumauga eeSea.(E masani lava, o le auala na faʻapipiʻiina ai vaʻa 11 ma le malosi mai le 13,000 i le 20,00teU).

Fai mai Alphaliner, o le 2M alliance's capacity management strategy e tali atu ai i le paʻu o le manaʻoga ma le faʻamoemoeina o le vaitau lemu pe a maeʻa le Tausaga Fou a Saina o le taulai atu lea i le lua o le ono auala Asia-Nordic, e aofia ai le tipiina o vaalele AE55 / Griffin e fa ma faʻaumatia le auala AE1 / Shogun. .

MSC Alexandra ua fuafua e taunuu i Felixstowe, Felixstowe, i le aso 5 o Ianuari i le vaiaso nei i le 10:00 itula, ona o le UK port e le o se vaega o le AE1 / Shogun rotation.

Fa'asaga i tua o fa'amatalaga vaivai tele o mana'oga,felauaigao lo'o sauni kamupani e fa'aleaogaina pe tusa ma le afa o a latou malaga fa'atulaga mai Asia i Europa i matu ma Amerika pe a mae'a le Tausaga Fou a Saina ia Ianuari 22.

O le mea moni, na taʻua muamua e le ONE CEO Jeremy Nixon i lana faʻasalalauga faʻasalalau i masina taʻitasi i le Taulaga o Los Angeles e faʻapea e faʻamoemoe e tumau pea fua faatatau mo taimi pupuu seia oʻo i le 2023, faʻatasi ai ma le faʻaitiitia o tau o maketi.Ae na ia lapataia o le a matua pa'ū le faʻatau atu a Asia pe a maeʻa aso malolo o le Tausaga Fou, ma e matua vaivai lava le faʻatau atu ia Fepuari ma Mati.E mafai ona tatou vaʻai pe a amata ona piki le manaʻoga ia Aperila poʻo Me.I le aotelega, o oloa faaulufale mai a Amerika o le a vaivai i le afa muamua o le tausaga a sau, ma e ono le toe faasolosolo malie i tulaga masani seia oo i le afa lona lua o le 2023.

O le lipoti lata mai a Maersk i maketi a Asia Pasefika, na tatalaina i le faaiuga o Tesema, sa faapena foi ona maualalo i luga o le vaaiga mo oloa auina atu i fafo."O le vaʻaiga e sili atu le le mautonu nai lo le faʻamoemoeina ona o le avanoa o se paʻu o le lalolagi e mamafa i lagona o maketi," o le tala lea a Maersk.Na faaopoopo e Maersk o manaoga mo oloa na tumau "vaivai" ma sa "faamoemoe e tumau pea seia oo i le 2023 ona o le maualuga o tulaga o oloa ma le tamaoaiga o le lalolagi e ono tupu".

Oujian Groupose kamupani fa'apolofesa fa'atauva'a ma tu'ufa'atasiga, o le a matou siakia fa'amatalaga lata mai o maketi.Faamolemole asiasi mai i la matouFacebookmaLinkedInitulau.


Taimi meli: Ian-05-2023