Maersk: totogi faaopoopo, e oo atu i le €319 i le pusa

A o fuafua le Iuni a Europa e aofia ai le felauaiga i le Emissions Trading System (ETS) e amata i le tausaga a sau, na faasilasila talu ai nei e Maersk o loʻo fuafua e tuʻuina atu se totogi faʻapitoa i luga o tagata faʻatau mai le kuata muamua o le tausaga a sau e faʻasoa tau o le tausisia o le ETS ma fa'amautinoa le manino.

"O le tau o le tausisia o se ETS e mafai ona taua ma o lea e afaina ai tau o felauaiga.O lo'o fa'amoemoe e ono fa'atupula'ia le fe'avea'i o quota a le EU (EUA) o lo'o fefa'ataua'i i se ETS pe a fa'amanaia le tulafono toe teuteu.Ina ia mautinoa le manino, matou te fuafua e amata mai i le 2023 O nei totogi o le a tuʻuina atu o ni totogi faʻapitoa e amata i le kuata muamua o le 2019, "o le tala lea a Sebastian Von Hayn, ulu o fesoʻotaʻiga ma maketi mo Asia / EU i Maersk, i se faʻamatalaga i tagata fa'atau.

E tusa ai ma faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi a Maersk, o le a tuʻuina atu se tau faʻaititia i luga o auala mai Europa i matu i Sasaʻe Mamao, faʻatasi ai ma le tau faaopoopo e 99 euros mo containers masani ma 149 euros mo reefer containers.

O le tau fa'aopoopo maualuga o le a fa'ae'eina i ala mai le Talafatai i Sisifo o Amerika i Saute aga'i atu i Europa, fa'atasi ai ma le tau fa'aopoopo e EUR 213 mo la'u pusa masani ma EUR 319 mo la'u pusa.

Afai e te manaʻo e faʻatau atu oloa i Saina, Oujian vaega e mafai ona fesoasoani ia te oe.Fa'amolemole lesitala a matouItulau Facebook, LinkedInitulau,InsmaTikTok.

 


Taimi meli: Iul-21-2022