O laina sapalai ma'ale'ale ona o le pisi o le uafu, o lo'o feagai pea ma le maualuga o tau o uta i lenei tausaga

O le fa'ailoga fou o uta uta SCFI na tu'uina mai e Shanghai Shipping Exchange na o'o i le 3739.72 points, fa'atasi ai ma le pa'u i vaiaso ta'itasi e 3.81%, pa'u mo le valu vaiaso sosoo.O auala a Europa ma Asia i Sautesasae na maua le pa'ū maualuga, faʻatasi ai ma le paʻu i vaiaso taʻitasi e 4.61% ma le 12.60%.O le fa'afitauli fa'aletonu o le uafu o lo'o tumau pea le le mafai ona fo'ia, ma o lo'o matua ma'ale'ale le laina sapalai.O nisi o kamupani la'u oloa lapopoa e talitonu afai e si'itia manaoga, e ono toe fa'aleleia le tau o uta i lenei tausaga.

O le mafua'aga autu o le pa'u o le tau o uta o le sami o le fa'aitiitia o le aofa'i o uta.I tausaga talu ai, mai le Chinese Spring Festival e oʻo ia Mati, o le a toe faʻateleina le tele o oloa, ae o lenei tausaga, o tagata uma na faʻatali mai ia Aperila ia Me, poʻo Iuni, e leʻi toe faʻaleleia le tele o oloa, ona iloa ai lea e tagata uma o lenei mea. e le o se faʻafitauli tuʻuina atu, ae o se faʻafitauli.I le itu manaʻoga, o loʻo i ai se faʻafitauli i le manaʻoga i le Iunaite Setete.

E atagia mai ai foi o le sapalai laina o uafu a Amerika ma felauaiga o nofoaafi o loʻo matua maaleale lava.O le fesoasoani le tumau o lo'o i ai nei e le mafai ona gafatia le tele o oloa pe a toe fa'aleleia le mana'oga mo oloa.Afai lava e faatupulaia le manaoga, e faigofie lava ona toe tupu le tulaga o le pisi o le uafu.I le ono masina o totoe o le 2022, o loʻo mataala tagata uma i le toe faʻaleleia o le tau o uta e mafua mai i le manaʻoga.

O Fa'ailoga Autu Auala

Auala i Europa: O le auala a Europa o loʻo tumau pea le tulaga o le tele o sapalai, ma o loʻo faʻaauau pea ona paʻu le tau o uta o maketi, ma ua faʻalauteleina le paʻu.

  • O le faasinomaga o uta mo auala Europa e 3753.4 points, i lalo ole 3.4% mai le vaiaso talu ai;
  • O le faasinomaga o uta o le auala i Sasae e 3393.8 points, i lalo e 4.6% mai le vaiaso talu ai;
  • O le faasinomaga o uta o le auala i sisifo e 4204.7 points, i lalo 4.5% mai le vaiaso talu ai.

Ala i Amerika i Matu: O le manaoga mo uta i luga o le auala i Amerika i Sisifo e mautinoa lava e le lava, ma ua faʻalauteleina le tau o faʻasalalauga;o le tu'uina atu ma le mana'oga feso'ota'iga i luga o le auala i Amerika i Sasa'e e fai si mautu, ma e mautu le fua o uta.

  • • O le fa'asologa o uta o le auala i sasa'e a Amerika e 3207.5 points, i lalo 0.5% mai le vaiaso talu ai;
  • • O le fa'asologa o uta i luga o le US-Western auala e 3535.7 points, i lalo 5.0% mai le vaiaso talu ai.

Auala i Sasa'e Tutotonu: Fa'aletonu le mana'omia o uta, o le sapalai o avanoa i luga o le auala e tele naua, ma o lo'o fa'aauau pea ona fa'aitiitia le tau o fa'atauga i maketi.Ole fa'ailoga ole ala i Sasa'e Tutotonu e 1988.9 points, i lalo ole 9.8% mai le vaiaso talu ai.

Afai e te manaʻo e faʻatau atu oloa i Saina, Oujian vaega e mafai ona fesoasoani ia te oe.Fa'amolemole lesitala a matouItulau Facebook, LinkedInitulau,InsmaTikTok.


Taimi meli: Aukuso-09-2022