O oloa fa'aulufale mai a Amerika ua toe pa'u i tua i le tulaga a'o le'i fa'ama'i

O le aofaʻi o oloa faʻaulufale mai i totonu o le Iunaite Setete ua faʻaitiitia mo le tele o masina sosoo, ma ua paʻu i le maualuga e latalata i le tulaga aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi ia Tesema 2022. voluma i le 2023. US uafu sa taulimaina 1,929,032 koneteina ulufale mai (fuaina i 20-futu-e tutusa iunite) ia Tesema, i lalo 1.3% mai ia Novema ma o le tulaga aupito maualalo mo oloa faaulufale mai i luga o le sami talu mai Iuni 2020 ina ua maeʻa le COVID-fueled toe teu oloa na mafua ai le siʻitia o oloa mai fafo. .

O fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo a Amerika na pa'ū i le lotolotoi o fa'ailoga o le tele o le fa'agesegese o le tamaoaiga o le lalolagi ona o le tau o le tau o lo'o a'afia ai manaoga o tagata fa'atau.O oloa faaulufale mai a Amerika na pa'ū i le 6.4% mai ia Oketopa ia Novema, o le tala lea a le Matagaluega o Pisinisi i le vaiaso talu ai.

O lo'o fa'aitiitia le fa'atosina i uafu a Amerika talu mai le tausaga talu ai, peita'i ua fa'ailoa mai i fa'amatalaga fou o oloa fa'aulufale mai o le a pa'u i se fua vave i le afa muamua o le tausaga.O le Global Port Tracker, na faʻatuina i le vaiaso talu ai e le National Retail Federation (NRF) ma le faufautua Hackett Associates, faʻamoemoe e pa'ū le 11.5% ia Ianuari mai le tausaga talu ai ma le 23% ia Fepuari i le tusa ma le 1.61 miliona pusa masani.O lena mea o le a tuʻu ai le tele o fefaʻatauaʻiga i tua atu o le faʻamaʻi, e tusa ma le tulaga faʻaulufale mai i le amataga o le 2020, ina ua faʻatupuina le faʻamaʻi paʻu i luga o felauaiga i le lalolagi."Ina ua maeʻa le toeitiiti atoa le tolu tausaga o le COVID-19's aʻafiaga i fefaʻatauaʻiga i le lalolagi atoa ma manaoga o tagata faʻatau, o faiga faʻaulufale mai e foliga mai ua toe foʻi i luma o le 2020 tulaga masani," o le tala lea a Ben Hackett, faʻavae o Hackett Associates.

Oujian Groupose kamupani fa'apolofesa fa'atauva'a ma tu'ufa'atasiga, o le a matou siakia fa'amatalaga lata mai o maketi.Faamolemole asiasi mai i la matouFacebookmaLinkedInitulau.


Taimi meli: Ian-17-2023