Tolkning: Kunngjøring om saker knyttet til elektronisk opprinnelsesnettverk mellom Kina og Indonesia

Det korte innholdet i kunngjøringen er å ytterligere lette fortollingen av varer under FTA.Siden 15. oktober 2020 har "Kina-Indonesia Electronic Information Exchange System of Origin" offisielt blitt satt i drift, og de elektroniske dataene om opprinnelsessertifikat og mobilsertifikat under rammeavtalen for Kina-ASEAN Comprehensive Economic Cooperation blir overført med Indonesia i sanntid.

Gjeldende opprinnelsessertifisert type

l Opprinnelsessertifikat utstedt av Indonesia

l Mobilsertifikat utstedt av Indonesia

Utfyllingsspesifikasjon i nettverksmodus

Fyll ut rapporten i samsvar med kravene i General Administration of Customs Announcement No.51 of 2016;Det er ikke nødvendig å fylle ut de elektroniske dataene til opprinnelsessertifikatet og forpliktelsene til reglene for direkte transport, og det er ikke nødvendig å laste opp opprinnelsessertifikatet elektronisk.

Spesifikasjon for rapportering i ikke-nettverksmodus

Fyll ut rapporten i samsvar med kravene i General Administration of Customs Announcement No.67 of 2017;Skriv inn den elektroniske informasjonen til opprinnelsessertifikatet og forpliktelsene til direkte transportregler gjennom Declaration System of Origin Elements of Professional Trade Agreements", og last opp opprinnelsessertifikatet dokumenter elektronisk.

Overgangsperiode

Fra 15. oktober 2020 til 31. desember 2021. Importbedriften kan velge de to modusene å deklarere i henhold til den faktiske situasjonen.


Innleggstid: 13. november 2020