China Gems и Jade Exchange потпишаа договори за стратешка соработка со Xinhai

China Gems и Jade Exchange потпишаа стратешка соработка

Со цел заеднички да се изгради интелигентна платформа за трговски синџири на снабдување со скапоцени камења и жад и подобро да се преземе ефектот на прелевање на CIIE.China Gems и Jade Exchange потпишаа договори за стратешка соработка со Shanghai Oujian Network Development Group Co, Ltd. и Shanghai Xinhai Customs Brokerage Co., Ltd. Г. сајт.

Жао Лианг, шеф на подгрупата за тргување Јангпу и заменик началник на областа;Гонг Шунминг, генерален секретар на подгрупата за тргување Јангпу и директор на Окружниот трговски комитет;Ши Чен, заменик директор на Канцеларијата на Секретаријатот на Општинската трговска комисија и заменик-директор на Одделот за развој на надворешната трговија на Општинската комисија за трговија;Џи Гуангју, Дијамантска администрација на Кина;Ге Jizhong, претседател на Oujian Group, дојде да биде сведок на моментот на потпишување.

China Gems and Jade Exchange отсекогаш се придржуваше до концептот „Водечки и иновативен развој на науката и технологијата“ и го користеше најновото следење во реално време, големи податоци, блок синџир, интелигентна технологија и други технологии за решавање на различни тесни грла во развојот на индустријата за скапоцени камења и жад.Oujian Group и нејзината подружница - Xinhai се посветени на едношалтерската платформа за интегрирана услуга за прекуграничен синџир на снабдување со царинење како јадро.Oujian Group е една од најголемите и највлијателните претпријатија за царински декларации во Кина.Сеопфатното рангирање на обемот на декларации за увоз и извоз на Oujian отсекогаш бил во првите редови на пристаништето Шангај.

China Gems и Jade Exchange потпишаа стратешка соработка2
China Gems и Jade Exchange потпишаа стратешка соработка1

Време на објавување: 18.08.2019