149 folauga ua taofia!

O loʻo faʻaauau pea ona faʻaitiitia manaoga o felauaiga i le lalolagi, ma o loʻo faʻaauau pea ona taofia e kamupani vaʻa le felauaiga i nofoaga tetele e faʻaitiitia ai le gafatia o felauaiga.Na lipotia muamua e na o le tasi le 11 vaʻa i le auala Asia-Europa o le 2M Alliance o loʻo faʻagaioia nei, ma o le "faiga faʻaogaina o vaʻa agaga" (naʻo le tasi le vaʻa i le auala Asia-Europa!), toetoe lava o le vaʻa atoa. ua mou atu.E tusa ai ma faʻamatalaga mai tagata faʻapisinisi, o le vaʻaiga lata mai mo le auala Asia-Europa e "leaga", ma e leʻi vaʻaia lava e le alamanuia se manaʻoga faʻaletonu mo le tele o tausaga.

Mai le 707 fa'atulagaina o folauga i ala tetele o fefa'ataua'iga i luga o le Pasefika, Transatlantic ma Asia i Europa i Matu ma le Metitirani, e tusa ai ma fa'amaumauga lata mai mai Drewry, i vaiaso 2 (Ianuari 9-15) i le vaiaso 6 (149 malaga na fa'aleaogaina. i totonu o le lima vaiaso mai ia Fepuari 6 i le 12, faʻamauina mo le 21% o le faʻaleaogaina fua.

5

6

I lenei vaitau, 58% o fa'amalologa na tutupu i luga o fefa'ataua'iga i sasa'e o le Pasefika, 31% i fefa'ataua'iga i Asia ma Europa i Matu ma Metitirani ma le 11% i fefa'ataua'iga i sisifo o Atelani.

I le isi lima vaiaso, ua fa'ailoa mai e le Alliance le fa'aleaogaina e o'o atu i le 54 malaga, soso'o ai le Ocean Alliance ma le 2M Alliance fa'atasi ai ma le 46 ma le 17 fa'aleaogaina.I le vaitaimi lava lea e tasi, o soʻotaga e le o vaʻaia na tuʻuina atu 32 faʻamalologa.

Oujian Groupose kamupani fa'apolofesa fa'atauva'a ma tu'ufa'atasiga, o le a matou siakia fa'amatalaga lata mai o maketi.Faamolemole asiasi mai i la matouFacebookmaLinkedInitulau.


Taimi meli: Ian-10-2023