3C-egenerklæring offisielt og fullt aktivert enkelte produkter.Tredjeparts 3C-sertifisering vil ikke lenger bli brukt

Kunngjøring av den generelle administrasjonen for markedstilsyn om justering og perfeksjon av den obligatoriske produktsertifiseringskatalogen og implementeringskravene (nr. 44 av 2019)

Publiser listen over produkter som bruker selvdeklarasjonsevalueringsmetoden for obligatorisk produktsertifisering

For enkelte varer regnes ”samsvarserklæring for obligatoriske sertifiseringsprodukter” som å oppnå obligatorisk produktsertifisering, og kravene til oppfølging av tilsyn og styring er de samme.

Bedrifter bør fullføre egenevaluering i henhold til kravene i "Implementeringsregler for egenerklæring om obligatorisk produktsertifisering", og sende inn produktsamsvarsinformasjon i "Rapporteringssystem for samsvarsinformasjon for egenerklæring" (http://sdoc.cnca .cn).

 

Kunngjøring av CNCA om ytterligere forbedring av evalueringsmetoden for obligatorisk produktsertifiserings egenerklæring og definering av implementeringskravene (kunngjøring [2019] nr.26)

For å lette internasjonal handel, for produkter som samtidig oppfyller følgende betingelser, kan sertifiseringsklienten søke det lisensutstedende byrået om CCC-sertifikater som kun gjelder for denne batchen av produkter med de kansellerte CCC-sertifikatene.

Forsendelse før 1. november 2020, og CCC-sertifikatet er gyldig på forsendelsestidspunktet;

Importert etter 1. november 2020, og CCC-sertifikatet på importtidspunktet ble jevnlig kansellert 1. november 2020 fordi det overskred konverteringsperioden for egenerklæring.


Innleggstid: 20. november 2020