ʻO ka unuhi ʻōlelo loea ma Pepeluali 2019

Hoolaha a ke kikowaena Administration o ka makeke Mālama a me Administration o ka Generala Hāʻawi ʻo Admika helu ʻana i nā dute No, 14 o 2019

Ke noi nei no ka hoʻopaʻa inoa ʻana ma ka hoʻopaʻa inoa ʻoihana a me ke kālepa, hiki i ka mea noi ke noi no ka palapala hoʻopaʻa inoa o ka Customs Declaration a hiki i ka manawa like e hiki ai i nā ʻoihana ke nīnau e pili ana i ka hopena o ka hoʻopaʻa inoa ʻana o nā consignors a me ka consignor o Import a hoʻokuʻu aku i nā waiwai ma o ka Window standard version of Pākē International Trade a i ʻole ka Internet + Customs.ʻAʻole e hoʻopuka hou ka Dute i ka palapala hoʻopaʻa inoa o ka Units Declaration Unit inā pono e loaʻa i ka consignee a i ʻole consignor o Import a export goods ka ʻike kākau inoa kākau, hiki iā ia ke paʻi i ka palapala hoʻopaʻa inoa ma ka pūnaewele ma o ka Window hoʻokahi a hoʻopili i ka sila dute i ka dute kūloko.

Ke nānā pono nei ka Dute i nā pūʻolo lāʻau o nā mea i lawe ʻia mai a lawe ʻia aku.ʻO ka poʻe ʻole ʻAʻole ʻae ʻia nā māka IPPC e komo a haʻalele i ka ʻāina.

Hoʻopili ʻia nā waiwai i loko a i waho i loko o ka lāʻau a mālama ʻia e like me ke ʻano o ka mālama quarantine i ʻōlelo ʻia a hōʻailona ʻia me ka IPPC Ke nānā ʻana i ka maikaʻi i loko a i waho, e hana nā kuʻuna āpau i nā loiloi maʻamau i nā pūʻolo lāʻau i hoʻohana ʻia no ka waiwai.ʻAʻole ʻae ʻia ka poʻe ʻaʻole i hōʻoia i nā baton e komo a haʻalele i ka ʻāina.Legal Bass: Paukū 5 o nā ana hoʻomalu no ka mālama kuʻuna o ka ʻeke lāʻau o nā waiwai i lawe ʻia mai: ʻatikala 13 a me 14 o nā ana hoʻomalu no ka mālama quarantine o ka ʻeke lāʻau o nā waiwai i waho.

Hoolaha a ka Generala

Ka hooponopono ana i na dute No 31 o 2019 E hoomaka ana mai Feberuari 17, 2019, anti-e kau ʻia nā dudes dudes ma luna o nā hua moa ʻiʻo keʻokeʻo i lawe ʻia mai Brazil ʻO ka mea nāna i lawe mai i nā waiwai i lawe ʻia mai, i ka wā e haʻi aku ai i nā ʻēheu moa (nā ʻēheu, ka mea like ma lalo) i ka laulā huahana o nā ana antidumping ma luna, e māhele iā lākou i mau ʻēheu holoʻokoʻa, eheu. nā aʻa, nā ʻēheu waena, ʻelua ʻēheu a me nā ʻāpana ʻēheu, a hoʻoholo i ka hoʻokaʻawale ʻana (e hoʻolaha ʻia e like me ka helu ʻauhau ʻāpana No.) e kau ʻia ke dute anti-dumping i nā huahana i lalo o ka hoʻokolokolo ʻana i hoʻopaʻa inoa i nā hoʻohiki kumukūʻai a lawe ʻia i Kina ma ke kumukuai emi ole malalo o ke kumukuai i oleloia.

Hoʻolaha Nui o ka Dute Helu 18 o 2019

1. Ma ke kumu o ka hoʻolaha No. 60 o 2018, ua hoʻololi ʻia a ua hoʻohui ʻia kekahi mau koi hou no ka hoʻopiha ʻana i nā kāʻei hoʻolaha maʻamau.

2. Hoʻokomo ʻia ka manaʻo o nā "waiwai duty-free", a ua wehewehe ʻia ka hoʻolaha ʻana a me ka hoʻopuka ʻana o nā "waiwai duty-free" ma ke ʻano maʻamau.Hoʻokomo ʻia nā "kānāwai a me nā lula" i hoʻokō ʻia i loko o kēia alakaʻi hoʻolaha.

3. Hoʻoponopono i ka paʻakikī o kekahi mau huaʻōlelo a me nā wehewehe

4. The commodity code is still 10 huahelu, akā, i ka hoʻohui i ka

5.10 code digital commodity, ʻo ka palapala hoʻolaha e hoʻolaha koho i ka "inspection and quarantine name" e like me nā huahana like ʻole.

Hoʻolaha e pili ana i ka hoʻoponopono ʻana i ke ʻano o ka hoʻokuʻu ʻia a me nā mea pili ʻē aʻe e pili ana i ka "Kokua Hāʻawi Moku'āina"

1. Ua hoʻohui ʻia ka ʻāpana o ka hoʻokuʻu ʻia e pani i ka "mokuʻāina - hoʻokuʻu ʻia".Ua hoʻohui ʻia ʻo 701 (ma kahi o nā meaʻai i lawe ʻia mai), 702 (Chinese - kālā "hae o ka ʻoluʻolu", 703 (mokulele i lawe ʻia e nā mokulele), 706 (mokulele i lawe ʻia e nā ʻoihana hoʻolimalima) a me 708 (hoʻololi i nā huahana mahiʻai).

2. I ka hoʻolaha ʻana i nā waiwai i luna me ka hoʻemi ʻauhau a i ʻole ka hoʻokuʻu ʻana i ka dute, e hana ʻia ka ʻōlelo e like me ke ʻano maopopo o ka hoʻemi ʻauhau a i ʻole ka hoʻokuʻu ʻia.


Ka manawa hoʻouna: Dec-19-2019