Hoolaha a ka Dute Pake no na hipa Mongolia.Pox and Goat Pox

I kēia mau lā, ua hōʻike ʻo Mongolia i ka World Organization for Animal Health (OIE) mai ʻApelila 11 a hiki i 12, ua hiki mai ka maʻi hipa a me 1 ma Kent Province (Hentiy), Eastern Province (Dornod), a me Sühbaatar Province (Sühbaatar).He 2,747 hipa ka ma'i ma'i kao, a he 95 i ma'i a he 13 i make.I mea e pale aku ai i ka palekana o ka hanai holoholona ma Kina a pale aku i ka hookomoia ana mai o ka ma'i ahulau, e like me ka "Customs Law of the People's Republic of China", "The Law of People's Republic of China on Enter and Exit Animal and Plant. Quarantine" a me kāna mau hoʻoponopono hoʻokō a me nā kānāwai a me nā kānāwai e pili ana, ua hoʻopuka ka General Administration of Customs a me ka Ministry of Agriculture and Rural Affairs "He hoʻolaha no ka pale ʻana i ka maʻi hipa hipa a me ka maʻi kao Mongolian mai ka hoʻokomo ʻia ʻana i koʻu ʻāina" (2022 No. 38) .

Nā kikoʻī hoʻolaha:

1. ʻAʻole ʻae ʻia ka lawe ʻana mai i nā hipa, nā kao a me kā lākou mau huahana pili pololei a i ʻole mai Mongolia (i loaʻa mai nā hipa a i ʻole nā ​​​​kao i hana ʻole ʻia a i ʻole nā ​​​​huahana i hana ʻia akā hiki ke hoʻolaha i nā maʻi), a hoʻōki i ka hoʻopuka ʻana i nā hipa, nā kao a me kā lākou huahana pili i lawe ʻia mai. Monokolia.E hoʻopau ʻia ka "Laikini Kūʻai Holoholona a me nā mea kanu" o ka huahana, a e hoʻopau ʻia ka "Entry Animal and Plant Quarantine License" i hoʻopuka ʻia i loko o ka manawa kūpono.

2. ʻO nā hipa, nā kao a me nā huahana pili mai Mongolia i hoʻouna ʻia mai ka lā o kēia hoʻolaha e hoʻihoʻi ʻia a luku ʻia paha.ʻO nā hipa, nā kao a me nā huahana e pili ana i hoʻouna ʻia mai Mongolia ma mua o ka lā o kēia hoʻolaha e pili ana i ka quarantine hoʻonui ʻia, a e hoʻokuʻu ʻia ma hope o ka hala ʻana o ka quarantine.

3. ʻAʻole ia e hoʻouna a lawe mai i nā hipa, nā kao a me nā huahana pili mai Mongolia i ka ʻāina.Ke loaʻa, e hoʻihoʻi ʻia a luku ʻia paha.

4. ʻO nā ʻōpala holoholona a me nā mea kanu, swill, a me nā mea ʻē aʻe, i hoʻokuʻu ʻia mai nā mokulele mai loko mai, nā kaʻa alanui, nā kaʻaahi kaʻaahi a me nā mea lawe ʻē aʻe mai Mongolia e mālama ʻia me ka detoxification ma lalo o ka nānā ʻana o ka dute, a ʻaʻole e hoʻolei ʻia me ka ʻole o ka ʻae ʻia.

5. ʻO nā hipa, nā kao a me kā lākou mau huahana pili mai Mongolia i hoʻopaʻa hewa ʻia e ka pale palena a me nā keʻena ʻē aʻe e luku ʻia ma lalo o ka nānā ʻana o ka dute.

Pox and Goat Pox


Ka manawa hoʻouna: Mei-18-2022