$5.5 biliona!CMA CGM e kiʻi iā Bolloré Logistics

Ma ʻApelila 18, ua hoʻolaha ka CMA CGM Group ma kāna pūnaewele kūhelu ua komo i loko o nā kūkākūkā kūʻokoʻa e loaʻa ai ka ʻoihana halihali a me ka logistic o Bolloré Logistics.Kūlike ke kūkākūkā me ka hoʻolālā lōʻihi o CMA CGM e pili ana i nā pou ʻelua o ka hoʻouna ʻana a me ka logistic.ʻO ka hoʻolālā ka hāʻawi ʻana i nā hopena hope-to-end e kākoʻo i nā pono o nā mea kūʻai aku.

 

Inā hana ʻia ka ʻaelike, e hoʻoikaika hou ka loaʻa ʻana i ka ʻoihana logistic CMA CGM.Ua hōʻoia ʻo Bolloré Group i loko o kahi ʻōlelo ua loaʻa iā ia kahi makana i noi ʻole ʻia no kāna ʻoihana ukana a me ka logistic waiwai ʻo 5 billion euros (ma kahi o 5.5 billion US dollars), me ka aie.Ua ʻōlelo ʻo CMA CGM ʻaʻole e hōʻoiaʻiʻo ke kūkākūkā i ka kūleʻa hope o ka loaʻa.Wahi a ka ʻōlelo, manaʻo ʻo CMA CGM e hōʻike i kahi hāʻawi hope ma kahi o Mei 8 ma hope o nā loiloi a me nā kūkākūkā ʻaelike.Ma hope o Pepeluali, aia nā lono e makemake ana ʻo CMA CGM iā Bolloré Logistics.Wahi a Bloomberg, ua ʻike lōʻihi ʻo CMA CGM CEO Saadé i ka ʻoihana logistic a Bolloré ma ke ʻano he kumu kūʻai.

 

Ua hoʻopau ʻo MSC i kāna loaʻa ʻana o Bolloré Africa Logistics no $ 5.1 biliona i Dekemaba i ka makahiki i hala.Manaʻo kekahi poʻe e nānā pū ana ʻo CMA CGM i kahi kūlana like me DB Schenker, e loaʻa ana iā Geodis, kahi lālā o ka SNCF alahao Farani.ʻO Bolloré Logistics ka mea e loaʻa ai, akā inā ʻaʻole hiki i ka CMA CGM ke loaʻa i kahi ʻaelike, hiki iā Geodis ke hoʻolālā B. Ua loaʻa iā CMA CGM ʻo Ceva Logistics a kūʻai aku iā Gefco mai Russian Railways ma hope o ka hakakā ʻo Russia-Ukraine.

 

ʻO ka loaʻa kālā o CMA CGM ma 2022 e piʻi aʻe i kahi moʻolelo US $ 24.9 biliona, ʻoi aku ma mua o US $ 17.9 biliona i 2021. No CEO Saad, ua hoʻolilo ʻo ia i mau piliona kālā i ka lawe ʻana a me ka waiwai logistics.I ka makahiki 2021, ua ʻae ʻo CMA CGM i kahi ʻaelike e loaʻa i ka ʻoihana logistics e-commerce a Ingram Micro International no US $ 3 biliona me ka ʻaiʻē, a ua ʻae e loaʻa i kahi pahu pahu ma ke awa o Los Angeles me ka waiwai o ka ʻoihana o US $ 2.3 biliona.ʻO ka mea hou loa, ua ʻae ʻo CMA CGM e loaʻa i ʻelua mau moku moku nui ʻē aʻe o US, hoʻokahi ma New York a ʻo kekahi ma New Jersey, nona ka Global Container Terminals Inc.

 

ʻO Bolloré Logistics kekahi o nā hui alakaʻi he 10 o ka honua ma ke kahua o ka halihali a me ka logistic, me 15,000 mau limahana ma 148 mau ʻāina.Mālama ʻo ia i nā haneli haneli o ka ea a me ka ukana moana no nā ʻoihana i nā ʻoihana e like me ka mālama olakino a me ka meaʻai a me ka mea inu.Kūkulu ʻia kāna mau lawelawe honua a puni kahi hoʻolālā i hoʻohui ʻia ma nā wahi lawelawe ʻelima, me Intermodal, Customs and Legal Compliance, Logistics, Global Supply Chain and Industrial Projects.Loaʻa nā mea kūʻai mai nā hui multinational i nā mea liʻiliʻi, kūʻokoʻa kūʻokoʻa a me nā mea kūʻai aku.

 

Ua ʻōlelo nā hui ma lalo o kahi kaʻina hana hoʻopaʻa pono.Ua hāʻawi aku ʻo Bolloré iā CMA CGM i kahi koho me kahi lā i hoʻopaʻa ʻia ma kahi o Mei 8. Ua ʻike ʻo Bolloré e koi ana kekahi ʻaelike i ka ʻae kānāwai.

Hui Oujianhe ʻoihana loea loea a me ka ʻoihana kūʻai kuʻuna, e mālama mākou i ka ʻike mākeke hou loa.E ʻoluʻolu e kipa i kā mākouFacebookaLinkedInʻaoʻao.


Ka manawa hoʻouna: Apr-23-2023