Fa'asilasilaga i luga o Faiga Fa'avae Lafoga o Tupe Maua a Atina'e Fa'apitoa a Alamanuia Autu ile

Faiga Fa'avae Lafoga o Tupe Maua a Atina'e a Alamanuia Taua i le "Vaega Fou"

Mo atina'e a tagata fa'atulafonoina agava'a o lo'o galulue i oloa (tekinolosi) e feso'ota'i ma feso'ota'iga autu i vaega taua e pei o feso'ota'iga tu'ufa'atasi, atamai fa'apitoa, biomedicine, va'alele sivili, ma le fa'atinoina o galuega tetele po'o le R&D i le nofoaga fou, le atina'e. lafoga o tupe maua e tatau ona fa'ae'e i se fua fa'aitiitiga e 15o/o i totonu ole 5 tausaga mai le aso na fa'atūina ai.

Applicable Taimi

O lenei fa'asilasilaga o le a amata fa'amanaia talu mai Ianuari 1, 2020. O pisinisi fa'aletulafono ua lesitalaina i totonu o le itumalo fou a'o le'i o'o i le aso 31 o Tesema, 2019 ma fa'atino galuega tetele po'o galuega su'esu'e a pisinisi o lo'o lisiina i le Catalog e mafai ona fa'atinoina e tusa ai ma lenei Fa'asilasilaga mai. 2020 i le lima tausaga pe a faʻavae le atinaʻe.

Tulaga Mana'omia o "Avaega Agavaa"

O pisinisi o loʻo i ai faʻamautu gaosiga ma fale pisinisi, tagata faigaluega tumau, polokalama faʻapipiʻi ma meafaigaluega lagolago tulaga e fetaui ma le gaosiga poʻo le R&D gaioiga, ma faʻatinoina le taʻua i luga R&D ma pisinisi gaosiga i luga o lenei faʻavae.

Le itiiti ifo ma le tasi le oloa autu (tekinolosi) o loʻo aofia i oloa autu na atiaʻe pe faʻatau atu e le atinaʻe.

Tulaga Mana'omia o “Avaega Agavaa” (2)

Tulaga autu o le faʻafaigaluegaina o atinaʻe: o le malosi faʻapitoa o loʻo i luma o le alamanuia poʻo le malosi faʻainisinia o loʻo taʻitaʻia i le alamanuia;R&D ma tulaga o le gaosiga o atina'e: tekinolosi autu autu ua leva ona galulue i su'esu'ega fa'asaienisi ma gaosiga mo se taimi umi i matā'upu e feso'ota'i i totonu o le atunu'u ma fafo po'o le iai o se faiga tuto'atasi o aia tatau tau meatotino;O lo'o i ai i le atina'e su'esu'ega matutua ma taunu'uga tau atina'e ua fa'aaogaina;Po'o le mauaina o tupe fa'afaigaluega mai fa'alapotopotoga fa'atupe.

n1


Taimi fa'asalalau: Sep-15-2020