Tala Fou Mati 2019

anotusi:

1. New Customs Clearance Policy Manaomia le Faʻalogo ia Mati

2. Alualu i luma lata mai i le fa'asilisiliina o Siosiomaga Pisinisi i Taulaga

3. Faiga Fou i totonu o le CIQ

4.Xinhai Dynamics

Faiga Fa'atonu Fou mo Tiute e Mana'omia le Fa'alogo ia Mati

Faasilasilaga o le Pulega Lautele o Tiute Nu.20 o le 2019 (Faasilasilaga i le Fa'aopoopoina o Metotia o le Va'aiga a le Tiute)

O le faʻaopoopoga o le auala e vaavaaia ai le tiute "Lafoga Mulimuli a Tupu" code 9500 e faʻatatau i tagata fai lafoga o loʻo totogi totogi pe a maeʻa ona faʻaulufale mai oloa ma faʻaalia ma totogi lafoga i le tiute i totonu o le taimi faʻatapulaʻa pe a maeʻa ona totogi tau.

Lua Fa'atonu Fa'ailoga Fa'atonu

Mai Mati 22, 2019, o le "Suzhou" ma le "New Jian Zhen" oloa auina atu i fafo o le a faailoa mai e faaaoga ai le 2226 tulafono faʻaleaganuʻu.Mai Mati 18, 2019, Pujiang Tiute o le a talia oloa auina atu i fafo e ulufale i Yangshan Bonded Port Area e ala i le vai, ma Yangshan Tiute o le a talia le auina atu i fafo vailaʻau matautia e tatau ona tape ma toe lipoti atu i tulaga o faaletonu i Luchao Dangerous Warehouse (Vaega. III), ma o le taʻutinoga aloaia o le a faʻatautaia e le 2201 tulafono faʻaleaganuʻu.

Saina ma Chile Fa'alaloina Lafoga i luga ole 54 Oloa

O Saina o le a faasolosolo malie ona soloia nisi o tau o oloa fafie i Chile i totonu o le 3 tausaga.Chile o le a vave fa'aleaogaina le tau o ie ma lavalava, meafale, suka ma isi oloa i Saina.O oloa e leai ni tau i le va o itu e lua o le a oʻo atu ile 98%.Saina-Chile FTA o le a avea ma FTA ma le maualuga maualuga o le tatalaina o oloa a Saina i le taimi nei.

Fa'aitiitiga o Lafoga mo Vailaau Fa'ama'i Seseasea

Amata mai le aso 1 o Mati, 2019, o le a fa'ae'e lafoga fa'aulufale mai o tau fa'aopoopo i se fua fa'aititia e 3% i vaila'au fa'ama'i e seasea fa'aulufale mai.E tatau i tagata totogi lafoga ona fuafua eseese le aofa'i o fa'atauga o vaila'au fa'ama'i e seasea maua.A aunoa ma se fa'amatalaga tu'ufa'atasi, e le fa'aaogaina le faiga fa'aputu faigofie.

Ta'utinoga Ulufale i le Fa'amalama Tasi

Fa'amau i totonu o le fa'amalama ta'itasi-fa'alalo-lalo lisi o fa'amatalaga o oloa, filifili fa'aitiitiga lafoga po'o tuusaunoaga-filifili le talosaga mo le pulega o lipoti fa'aletausaga pe a uma ona ulufale-fa'atumu fa'amaoni i totonu o atina'e su'esu'ega a le tagata lava ia ma tulaga su'esu'e-le lipoti fa'aletausaga ta'utinoga anotusi- tulaga ta'utinoga fesili.

Lipoti Fa'aletausaga ile Fa'aoga Tulaga o Oloa e Sa'oloto ma Fa'aitiitia Lafoga

O le tagata talosaga mo le faʻaitiitia o lafoga poʻo le tuusaunoaga e tatau ona lipoti atu i le tiute agavaa i luga o le faʻaaogaina o lafoga faʻaitiitiga poʻo oloa tuusaunoaga i le kuata muamua o tausaga taʻitasi (aʻo leʻi oʻo i le aso 31 o Mati) mai le aso na tuʻuina atu ai le faʻaitiitiga o lafoga faʻaulufale mai poʻo oloa tuusaunoaga.Ulufale i totonu o le fa'aitiitiga o lafoga fa'aitiitiga ma tu'usaunoaga tulitatao fa'aaliga fa'asinomaga, filifili [Talosaga mo le Pulega o Lipoti Fa'aletausaga], ma fa'atumu fa'amaoni i totonu o le su'esu'ega a le tagata lava ia ma le su'esu'ega a le tagata lava ia tulaga o le atina'e.

Lipoti Fa'aletausaga Fa'afeso'ota'i

I le fa'asologa o fesili tulitatao mo le fa'aitiitiga o lafoga ma tuusaunoaga, filifili le "pulea o lipoti fa'aletausaga" mo le ituaiga pepa ma fa'atumu le aso e fesiligia ai le tulaga o le fa'aitiitiga o lafoga ma fa'asalaga fa'aletausaga lipoti.

O le uluai Shanghai version o le tusi lesona e tasi na muai pueina galuega ua le toe faaaogaina talu mai le ogatotonu o Mati, ae o faamatalaga e mafai ona faaulufale mai i vaega e ala i le Shanghai lomiga o le tagata e toatasi le tagata e faaaogāina auaunaga e fetaui ma uiga o le voluma tele o pisinisi ma aganuu maualuga. fa'amālosia taimi fa'atulagaina mana'oga i taulaga o Shanghai.O le lisiti auala e tutusa ma le tulaga masani, ma o le mauaina o pepa e maua i le taimi muamua e mautinoa ai le taimi.

A'oga lata mai i le fa'asilisiliina o le Siosiomaga Pisinisi i Taulaga

National [2018] Nu.37

Fuafuaga Galuega mo le Fa'asilisiliina o le Siosiomaga Pisinisi i Uafu ma Fa'alauiloa Fefa'ataua'iga Fefa'ataua'iga

Ofisa Shanghai [2019] Nu.49

Fuafuaga Fa'atinoga mo Shanghai e Fa'asilisiliina le Siosiomaga Pisinisi

Shanghai Commodity Policy [2019] Nu.47

"O Nisi Mea e Faalolotoina ai le Toefuata'iga o Fefa'ataua'iga Fefa'ataua'iga ma Siosiomaga Pisinisi i Uafu o Shanghai"

Fuafuaga o Felauaiga i le Sami a Saina 2019Nu.2

Faasilasilaga a le Komisi o le Atina'e ma le Toefuata'iga a le Matagaluega o Felauaiga i le Teuteuga ma le Tuuina atu o "Tulaga o Taulaga ma Fuafuaga o Taulaga"

Fa'atinoina atoatoa o le "Ta'utinoina Mua'i" ma le "Suiga Poloaiga Mua'i"

1. Fa'alauiloa atoatoa ma le fa'aogaina o oloa fa'aulufale mai "fa'ailoa muamua"

2. Fa'atinoina atoatoa o le "Avance Bill Exchange" mo oloa fa'aulufale mai

3. Fa'atuina o le "Ta'u Mua'i" faiga fa'apalepale fa'aletonu mo oloa fa'aulufale mai

4. Fa'alautele le lautele o talosaga o le "fa'ailoa muamua" faiga mo oloa auina atu i fafo

Ia Fa'aleleia atili le Tulaga o le Va'aiga o le Kiliaina o Tiute

1. Faʻavave le fausiaina o faʻamaumauga tele faʻamaumauga mo le faʻatautaia o fefaʻatauaʻiga o tuaoi

2. Ina ia faʻaleleia le tulaga faʻasaienisi ma tekinolosi o le vaʻaiga o le taulaga (ia faʻalauteleina le lautele o le faʻaogaina o ata suʻesuʻe faʻapitoa, faʻateleina le faʻaogaina o meafaigaluega fou e vaʻavaʻai ai, ma faʻaleleia le fua faatatau o meafaigaluega mo galuega taʻitasi)

3. Optimize le faiga o le vaavaaiga a le aganuʻu (faʻaaoga saʻo CCC faʻamaoniga mo oloa faʻaulufale mai o taʻavale, ma faʻamalosia faʻatalanoaga pisinisi ma faʻasalalauga i luga o le faʻavaeina o le faʻaogaina o le asiasiga. o le a fa'asa'oloto vave pe a uma ona pasia le asiasiga, ma o le a fa'amuamua le karantina i tagata e le'i agava'a).

Ina ia Fa'afaigofieina Faiga Fa'agaoioiga o Fa'amaumauga

1. Fa'afaigofie pepa fa'apipi'i ile ta'utinoga a le tiute

2.Fully faʻalauiloaina le lolomiina tutoatasi e pisinisi

3. Fa'atinoina atoa ole lisiti fefa'ataua'iga meafaigaluega e leai ni pepa

4. Faatelevaveina le faʻatinoina o le faʻaogaina o pepa e leai ni pepa (i le va o taulaga ma kamupani vaʻavaʻa, faʻavave le faʻatinoina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le eletise eletise, i le faaiuga o le tausaga, o le faʻavaeina o le faʻailoga pepa e leai ni pepa.)

Fa'alelei atili le fa'agaioiina o le taulaga ma le alavai

1. Fa'alauiloa fa'ainitaneti fa'amaumauga o koneteina ulufale ma tu'ua uafu

2. Faʻaleleia le tulaga atamai o nofoaga ma meafaigaluega

3. Faʻateleina le faʻaleleia o le tulaga o le talosaga o faʻamatalaga faʻamatalaga i kamupani vaʻa

4. Ta'utinoga o auaunaga lautele

A'oga lata mai i le fa'asilisiliina o le Siosiomaga Pisinisi i Taulaga

Fa'asilasilaga a le Ofisa o Tiute a Shanghai i luga o le Fa'atinoina o le Fa'amasinoga o le "Ta'utinoga Mua'i, Asiasiga ma Fa'asa'oloto" Faiga Fa'amama a le Ofisa o Tiute i Waigaoqiao Port Area (Fa'aaliga Nu.1 o le 2019 a Shanghai Tiute a le Malo o Saina)

Pilot Scope

O le fa'avasegaga fa'aaitalafu a le atina'e o le tu'uina atu lea o oloa fa'atau atu i fafo ma fa'ailoga maualuga.E leai se faʻatapulaʻaina o ituaiga oloa mo le faʻatau atu o le faʻataʻitaʻiga pailate.

Pilot Content

E mafai e le tagata faʻasalalau / faʻasalalauga ona faʻatautaia faʻasalalauga faʻatasi ma le aganuʻu i totonu o le 3 aso aʻo leʻi oʻo mai oloa i le nofoaga o galuega i lalo o le vaavaaiga a le tiute pe a maeʻa ona saunia oloa, faʻapipiʻi oloa pusa ma faʻamatalaga faʻaeletoroni o le faʻaaliga ua uma ona tuʻuina atu. maua.A maeʻa ona taunuʻu oloa i le nofoaga faigaluega i lalo o le vaavaaiga a le tiute, e tatau i le aganuʻu ona oʻo atu i tulaga aloaʻia o le asiasiga ma le tatalaina o oloa.

Tautinoga

1. Pulega Aoao o Tiute, Faasalalauga Nu.74 o le 2014 ma Shanghai Tiute Faasilasilaga Nu.1 o le 2017

2.E mafai e le tagata fa'ailoa ona filifili le Tiute a Shanghai Pujiang e alu i le fa'asalalauga fa'asalalauga i le nofoaga autu o le ta'utinoga a le Shanghai Airlines Exchange po'o le Shanghai Waigaoqiao Port Customs.

3. E tatau ona uia e le tagata fa'ailoa le faiga o asiasiga i le aganu'u a le nofoaga o lo'o i ai oloa.Afai e mana'omia le tu'uina atu o se ofisa su'esu'e, e tatau ona tu'u sa'o mai e le na te tu'uina atu oloa fa'atau atu.

Fa'ata'atia atili ma fa'aitiitia tau o uafu

1. Fa'atino le sini o le fa'aitiitia o tau o le taulaga (15% mo tau o le taulaga ma le 20% mo le puipuiga malu) ma una'i atina'e uafu e fa'aitiitia le tau o felauaiga i le 10%.O le THC o le a faʻaititia e tusa ai ma le tau faaopoopo mo nisi pepa o le a faʻaititia.)

2. Faʻaauau le tuleia i luma o le faʻaitiitiga o totogifuapauina i galuega a le lala sooupu (tagata faʻatautaia i ofisa felaʻuaʻiga, faʻasalalau uta, ofisa faʻasalalauga faʻaleaganuʻu, felauaiga i fanua, fanua teu oloa, ma isi. totogi fa'ailoga.)

3. Ina ia faamalosia le vaavaaiga o tau ma asiasiga, lisi lautele o totogifuapauina

Ia fa'aleleia atili le tulaga o auaunaga tau uafu

1. Faʻaleleia le galuega tautua a Saina (Shanghai) fefaʻatauaʻiga faavaomalo faʻamalama tasi

2. Fa'aleleia le faiga o fa'amatalaga o manatu tau pisinisi

3. Fa'atūina faiga fa'avasega tulaga tau auaunaga lautele

4. Fa'atinoina o fa'asalaga fa'atasi (gaioiga fa'asolitulafono a fa'alapotopotoga fa'atauva'a eseese i fefa'ataua'iga i tua'oi fa'amaonia i le va'aiga o le kilia o tiute, o le va'aiga o tau ma le asiasiga ma le fa'asea lipoti o le a tu'ufa'atasia i totonu o Shanghai tulaga fa'amatalaga fa'amatalaga fa'aaitalafu lautele e tusa ai ma le tulafono ma fa'asalaga fa'atasi e tatau ona fa'atinoina) .

Faiga Fa'avae Fou ile CIQ

Atunuu na tupuga mai ai

I le aso 14 o Mati, na faia ai e le Ofisa o Tiute a Shanghai se fono e leai ni pepa mo le auina atu i fafo.O pisinisi e talosaga mo se tusi faamaonia o le amataga o le a tuusaunoa mai le tuʻuina atu o pepa talosaga, pili, pepa faʻapipiʻi ma pili o uta (sei vagana ai tulaga faʻapitoa e pei o suiga ma toe tuʻuina atu, ma le gaosiga o oloa i nofoaga eseese).

Saogalemu o taumafa

Faasilasilaga Nu.44 o le 2019 o le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute (Faasilasilaga i luga o le Asiasiga ma le Puipuiga o Manaoga mo Fefaʻatauaʻiga Faʻatauga Faʻasusu i le va o Saina ma Rusia) E tusa ai ma le lautele o oloa susu e faʻaulufale mai i Saina, o se meaʻai e gaosia ma susu fa'afefeteina po'o le susu 'oti e avea ma mea mata'utia, e le aofia ai le susu pa'u, kulimi pauta ma le uila.O pisinisi susu a Rusia o loʻo faʻatau atu i Saina e tatau ona lesitala i le Pulega Aoao o Tiute a Saina.

Tulaga fa'atunuu

O le Pulega Aoao o le Vaavaaiga o Maketi [ Nu.9 o le 2019 ] (Faasilasilaga i le Tuuina atu o le "Faʻatonuga o le Rhodamine B i Meaʻai" ma isi auala faʻaopoopo e tolu e asiasia ai meaʻai) I le taimi nei, e tolu auala faʻaopoopo e asiasia ai meaʻai ua faʻasalalau: o le " Faʻatonuga o Rhodamine B i Mea'ai", "Su'esu'e o Toega Benzene i Su'u Fua'au 'aina" ma le " Fa'ai'uga o Vaega Fa'apogai i Cod ma Ana Oloa: I'a pulou, I'a Suau'u ma I'a Tooth Canine Antarctica".

Fa'atagaga fa'apulega

1. Talu mai Mati 1, 2019, o le a amata ona faʻaaogaina e le Ofisa Aoao o le Pulega a le Setete o le Vaʻaiga Maketi le "Faamaufaʻailoga Faʻapitoa mo Faʻamaufaʻailoga Faʻapitoa mo Meaʻai Faʻapitoa a le Pulega a le Setete o le Vaʻaia Maketi (1)" mo laisene faʻapitoa tau pulega, "Faailoga Faapitoa mo Fa'ailoga Fa'apitoa o Mea'ai a le Fa'atonu a le Setete o le Va'aiga Maketi (2)" mo le tu'uina atu o fa'ai'uga fa'atulafonoina fa'apitoa tau pulega o mea'ai ma le " Fa'ailoga Fa'apitoa mo Fa'ailoga Fa'apitoa o Mea'ai ma Su'esu'ega Fa'ata'ita'iga a le Pulega a le Setete o le Va'aiga Maketi" mo su'esu'ega fa'apitoa ma fa'ata'ita'iga.

2. Faasilasilaga a le Ofisa Aoao o le Matagaluega o Faatoaga ma Mataupu Tau Nuu i le Faatinoina o le Faaiuga a le Fono a le Setete i le Fa'aleaogaina ma le Fa'asoaina o se Vaega o Laisene Fa'atonu.Fetuuna'i pisinisi fa'amaonia e tolu, fa'apitoa: 1. Fa'aleaogaina le fa'atagaga mo le fa'aulufaleina mai o oloa fa'ato'aga fa'ato'aga ua maua le tusi resitala o vaila'au fa'a-maimoa mai fafo.2. Fafaga fa'aopoopo fa'ameamea muamua, fa'afefiloi fafaga fa'aopoopo oloa fa'atagaga numera tu'uina atu, fa'aleaogaina le su'ega ma le fa'atagaga, e fa'amaumau.3. Le fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'i fa'afoma'i manu fou, fa'aleaogaina le fa'atagaga, e fa'amaumau.

Cvaega

Afa'aaliga Nu.

Policy Iloiloga

Vaega Avanoa o Meaola Manu ma La'au

Faasilasilaga Nu.42 o le 2019 a le Matagaluega o Faatoaga ma Nuu i tua o le Pulega Aoao o Tiute.

Faʻaaliga i le puipuia o le faʻaofiina o le fiva puaa Aferika mai Vietnam i Saina: faʻaulufaleina tuusaʻo pe le tuusao o puaa, puaa vao ma a latou oloa mai Vietnam o le a faʻasaina mai ia Mati 6, 2019.

Fa'asilasilaga Lapata'iga i le Fa'amalosia o Karantina o La'au Togo a Kanata

Ua fa'ailoa mai e le Matagaluega o Manu ma La'au To'ona'i a le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute, o le a taofia e le Ofisa o Tiute a Saina le ta'utinoga a le Ofisa o Tiute a le Canada Richardson International Limited ma ana pisinisi fa'apitoa pe a mae'a le aso 1 o Mati, 2019.

Lapataiga Fa'asilasilaga i le Fa'amalosia o le Su'esu'eina o le Fa'aulufale mai o Grouper Viral Encephalopathy ma Retinopathy i Taiwan.

Lapataiga Lapata'iga mo le Fa'amalosia o le Su'esu'eina o Fa'aulufale mai Viral Encephalopathy ma Retinopathy i Taiwan Ua fa'ailoa mai e le Matagaluega o Manu ma La'au Karantina a le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute, ua taofia le fa'aulufaleina mai o le grouper mai Lin Qingde Farm i Taiwan ona o le oloa Epinephelus (HS). fa'ailoga 030119990).Fa'ateleina le fua faatatau mata'ituina o fa'ata'ita'iga o le grouper viral encephalopathy ma le retinopathy i le 30% i Taiwan.

Lapata'iga Fa'asilasilaga i le Fa'amalosia o le Su'esu'eina o Fa'ama'i Fa'ama'i Fa'ama'i ole Salmon i le Danish Salmon ma Salmon fuamoa

Na tu'uina mai e le Matagaluega o Manu ma La'au Falepuipui a le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute: O Salmon ma Salmon Eggs (HS code 030211000, 0511911190) o lo'o a'afia i le oloa.Samoa ma Samoa Fuamoa na aumai mai Tenimaka e matua su'esu'e mo le fa'ama'i pipisi o le samoni anemia.

O i latou e maua e le agavaa e tatau ona toe faafoi pe faʻaumatia e tusa ai ma tulafono faatonutonu.

Faasilasilaga o le Pulega Lautele o Tiute Nu.36 o le 2019

Fa'asilasilaga i le Fa'atinoina o le "Sone Ulufale Muamua ma Su'esu'ega Mulimuli" mo Poloketi Su'esu'ega o Mea'ai o Manu ma La'au o lo'o ulufale atu i le Sone Fa'amau i Atunu'u: " Sone Ulufale Muamua ma Su'esu'eina Mulimuli ane" Fa'ata'ita'iga Fa'atulafono o lona uiga pe a mae'a oloa a manu ma la'au (e le aofia ai mea'ai) faʻataʻitaʻiga o le karantina o manu ma laʻau i le taulaga e ulufale ai, o mea e manaʻomia ona asiasia e mafai ona ulufale muamua i totonu o le faleteuoloa faʻatonutonu i totonu o le sone faʻapipiʻi atoatoa, ma o le a faia e le aganuʻu suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga ma iloiloga maeʻaeʻa o mea e asiasia talafeagai ma faia. toe lafoai e tusa ai ma taunuuga o asiasiga.

Faasilasilaga o le Pulega Lautele o Tiute Nu.35 o le 2019

Fa'asilasilaga i Tulaga Fa'asaienisi mo La'au Soya Polivia Fa'aulufale mai: Soya ua fa'atagaina ona fa'atau atu i Saina (igoa fa'asaienisi: Glycine max (L.) Merr, igoa fa'aperetania: Soybeans) e fa'atatau i fatu soya na gaosia i Bolivia ma fa'atau atu i Saina mo le fa'agaioiina ae le mo le. fa'amoemoega totō.

Faasilasilaga Nu.34 o le 2019 a le Matagaluega o Faatoaga ma Nuu i tua o le Pulega Aoao o Tiute.

Fa'asilasilaga i le Puipuia o Fa'ama'i Foot-Ma-Mouth i Aferika i Saute mai le ulufale atu i Saina: Mai le aso 21 o Fepuari, 2019, o le a fa'asāina le fa'aulufaleina mai o manu vaefa ma mea fa'atatau sa'o pe leai mai Aferika i Saute, ma le "Pemita Quarantine mo Manu ulufale. ma La'au La'au” mo le fa'aulufaleina mai o manu e vaelua atigivae ma oloa fa'atatau mai Aferika i Saute o le a taofia.

Faasilasilaga o le Pulega Lautele o Tiute Nu.33 o le 2019

Fa'asilasilaga i mea e mana'omia mo le karantina mo le Karite e aumai mai Iurukuei: Hordeum Vulgare L., Fa'aperetania igoa Barley, o le karite na gaosia i Iurukuei ma auina atu i Saina mo le fa'agaioiina, ae le mo le totoina.

Faasilasilaga o le Pulega Lautele o Tiute Nu.32 o le 2019

Fa'asilasilaga i Tulaga Fa'asaienisi mo La'au Saga Fa'aulufale mai Mai Iurukuei) O sana na fa'atagaina e fa'atau atu i Saina (igoa fa'asaienitisi Zea mays L., igoa fa'aperetania maize po'o sana) e fa'atatau i fatu sana na gaosia i Iurukuei ma auina atu i Saina mo le fa'agaioiina ae le fa'aaogaina mo le totoina. .

Xinhai Dynamics

O le sainia sauniga of Xinhai's fa'apitoa lautele suafa Fa'ava-o-malo Fefa'ataua'igaSa faia le Service Expo i Shanghai

I le taeao o Mati 8, na faia ai le sauniga o le sainia o le suafa lagolago faapitoa o le uluai fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga faʻatauvaʻa faavaomalo na faia i le laumua o Shanghai Xinhai Customs Brokerage Co., Ltd. Ge Liancheng, Sui Taʻitaʻifono o Saina Tiute Tautino Asosi, ma Wang. Min, Sui Failautusi Aoao;Ge Jizhong, Taitaifono o Shanghai Xinhai Customs Brokerage Co., Ltd. ma Zhou Xin, Pule Sili, na auai i le sauniga saini.

O le auaunaga lautele a Shanghai Xinhai Customs Brokerage Co., Ltd. e aofia uma taulaga tetele i le atunuu ma auaunaga outlets i le lalolagi.E masani lava ona tuʻuina atu auaunaga faʻapitoa e pei o fefaʻatauaʻiga o uta, pisinisi kilia a le tiute (fefaʻatauaʻiga lautele, fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga, faʻafeiloaʻiga ma toe foʻi mai, pisinisi faʻaaliga, oloa tumaoti, ma isi), asiasiga, fefaʻatauaʻiga i fafo, pisinisi, felauaiga, teuina, afifiina. ma tufatufaga.Ua ausia e Shanghai le faʻasalalauga atoa o fale faʻasalalau.

O le a faia muamua le International Trade Services Expo mai Iuni 2 ia Iuni 4, 2019 i Guangzhou Poly World Trade Expo (No. 1000 Xingang East Road, Haizhu District, Guangzhou), ma le fua o le 11,000 sikuea mita.Tagata asiasi autu: pisinisi e fesoʻotaʻi i fafo (gaosimea gaosiga, kamupani fefaʻatauaʻiga, pisinisi faʻatau oloa, ma isi), tagata faigaluega fefaʻatauaʻiga mai fafo.

I le amataga o le fonotaga, na taʻua ai e le Taʻitaʻifono Ge Jizhong e faapea, i le avea ai ma faʻauluuluga faʻapitoa lautele o le Faʻasalalauga Faʻasalalauga Faʻavaomalo ma Auaunaga, o le a matou tuʻuina atu le lagolago atoatoa ma le galulue faʻatasi i le mea na tupu ma faʻaopoopo atili piliki i fefaʻatauaiga ma auaunaga Expo.I le fonotaga, na tuʻuina atu ai e le Sui Peresetene Ge Liancheng le faʻaaloalo atoatoa i le lagolago a Xinhai ma fai mai o itu uma e lua o le a faʻaauau pea ona faʻamalosia le galulue faʻatasi e faʻaleleia le atinaʻeina o le soifua maloloina o pisinisi faʻaonaponei ma le tamaoaiga o loʻo faʻatau atu i fafo, fausia se faʻatautaia o auaunaga faʻatasi ma fesoasoani i le. Fuafuaga a Saina o le avea ma se atunuu malosi tau fefaʻatauaʻiga.

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou

Taimi meli: Tes-19-2019