Tulafono Fa'aoloa Fou mo Oloa Tapa'a Fou

O le aso 22 o Mati, na tuuina atu ai e le Matagaluega o Alamanuia ma Faamatalaga Tekonolosi a Saina se faatalatalanoaga faalauaitele e uiga i le Faaiuga o le Teuteuga o Tulafono Faatonutonu i le Faatinoina o le Tulafono Monopoly Monopoly a le Malo o Saina (Draft for Comments).O lo'o fa'atonuina le fa'aopoopoina o tulafono laiti o le Tobacco Monopoly Law of the People's Republic of China i tulafono laiti: o oloa fou tapaa e pei o e-sikareti e tatau ona fa'atinoina e tusa ai ma aiaiga talafeagai o nei Tulafono Fa'atonu i sikaleti. .

O Saina o le lalolagi sili ona gaosia ma fa'atau atu le sikaleti eletise, e tusa ai ma le 2020 Global E-Cigarette Industry Report na tu'uina mai e le E-cigarette Industry Committee a le China Electronics Chamber of Commerce.O le sikaleti eletise a Saina e auina atu i fafo i atunuu e 132 i le salafa o le lalolagi, o le malosi autu lea o le sikaleti eletise i le lalolagi atoa, faatasi ai ma Europa ma le Iunaite Setete o le maketi autu o oloa auina atu i fafo, lea o le Iunaite Setete o le tele o tagata faatau, e tusa ma le 50% o le vaega o le lalolagi, sosoo ai ma Europa, e tusa ma le 35% o le vaega o le lalolagi.

I le 2016-2018, o pisinisi tumaoti e-sikareti a Saina na faʻatau atu le aofaʻi o 65.1 piliona yuan, o le aofaʻi o faʻatau atu e tusa ma le 52 piliona yuan, o se faʻaopoopoga o le 89.5% i lea tausaga ma lea tausaga;

E tusa ai ma le lipoti, o faʻatauga faʻatau atu i le lalolagi atoa o sikaleti e-atomized e faʻatatau i le $ 36.3 piliona i le 2020. O faʻatauga faʻatau atu i le lalolagi atoa e $ 33 piliona, i luga 10 pasene mai le 2019. O le oloa faʻatau atu a Saina e tusa ma le 49.4 piliona yuan ($ 7,559 miliona) i totonu. 2020, siitia 12.8 pasene mai le 43.8 piliona yuan i le 2019.

O atunuu pito i luga e ono i le maketi e-sikareti o le Iunaite Setete, United Kingdom, Rusia, Saina, Farani ma Siamani.Europa i Sasaʻe, Asia Tutotonu, Sasaʻe Tutotonu ma Amerika i Saute o vaega fou o le tuputupu aʻe o le maketi e-sikareti.

O le fuafuaga a Saina e fa'alauiloa tulafono i luga o oloa e-sikareti, o le taimi muamua lea e fa'aofi aloaia ai oloa fou tau tapaa e pei o sikaleti i totonu o le faiga fa'atulafono fa'apitoa a Saina.A maeʻa le faʻatinoina aloaia o tulafono faatonutonu, pe o oloa e-sikareti e faʻatatau i tulaga masani o oloa sikaleti masani mo le faʻaulufaleina mai ma le faʻatau atu i fafo e le o manino, e manaʻomia le manino tulafono a matagaluega talafeagai.


Taimi meli: Mati-25-2021