Fa'aulufalega a le Ofisa o Tiute fa'aulufalega o le susu o pepe ma fa'amatalaga

Mo atunuu e auina atu i fafo le pauta susu pepe i Saina, o le General Administration of Customs e faia se iloiloga o tulaga lamatia, ma e na o atunuu ua pasia le tusipasi e mafai ona auina atu i Saina.

 

O lo o fa’atinoina e le Ofisa o le Ofisa o Tiute le fa’atonuina o le lesitalaina o kamupani gaosi pauta susu pepe ua ulufale mai i le atunu’u, ma fa’ailoa i luga o le upega tafa’ilagi a le Ofisa o Tiute, e na’o kamupani ma oloa fa’atatau o lo o aofia i le lisi e mafai ona auina atu i Saina.E le gata i lea, e ao ona faamanatu atu i le au faatau mai fafo, o le fua o oloa o le pauta susu pepe mai fafo e tatau foi ona lesitala i le Pulega a le Malo mo le Maketi.

 

E tatau i le au fa'atauina atu o le pauta susu pepe mai fafo po'o ni lala sooupu ona talosaga ile Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute mo fa'amaumauga.O lo'o fa'aauupegaina tagata fa'aulufale mai totonu o le atunu'u ma tagata tomai fa'apitoa mo le saogalemu o mea'ai ma tagata fa'atekinisi, tagata pulega ma tulafono ma tulafono fa'atonutonu e fa'amautinoa ai le saogalemu o mea'ai, ma lipoti atu i le Ofisa o Tiute i le latou nofoaga e lesitala ai.Shanghai Tiute Broker, Saina Tiute Broker.

 

O le tusi faamaonia o le soifua maloloina o isi atunuu e tatau ona faʻapipiʻi i le faʻaaliga o le tiute.O lo’o fa’ailoa manino mai e le tusi fa’amaonia, o meafai-susu e maua mai i manu ola maloloina, o fa’ama’i o manu e le mafai ona feavea’i pe a uma ona fa’agasolo, o le kamupani gaosi oloa o lo’o i lalo o le vaavaaiga a le pulega a le malo, ma e saogalemu mo le taumafaina e tagata, ma isi.

 

O afea e fai ai le kilia o tiute, faʻamolemole faʻatumu le lipoti o suʻesuʻega o oloa susu mai fafo, lea e fetaui ma manaʻoga o tulaga Saina.

 

O le igoa Saina o le oloa e tatau ona lolomi saʻo i luga o le pusa faʻatau sili ona laʻititi, e pei o le igoa o oloa, lisi o meaʻai, faʻamatalaga, nofoaga na afua mai ai, nofoaga na afua mai ai, ola faʻatau, lisi o meaʻai, igoa, tuatusi, faʻamatalaga faʻamatalaga, ma isi. .o le tagata e faaulufaleina mai i totonu o le atunuu, sooupu poo le tufatufaina atu.

 

O le Ofisa o Tiute i Saina e faia asiasiga o le pauta susu pepe mai fafo e tusa ai ma tulafono faatonutonu talafeagai.Afai e manaʻomia e le faiga o le vaavaaiga le asiasiga i luga ole laiga ma faʻataʻitaʻiga, o le a faʻamaonia foi e le tiute le faʻamatalaga o oloa i le taimi lava lea, ma o taunuuga o asiasiga o le a ogatasi ma faʻaiʻuga o asiasiga, ona faʻatautaia ai lea e le Ofisa o Tiute suʻesuʻega ia i latou.suega.Shanghai Tiute Broker, Saina Tiute Broker.

 

I le avea ai o se kamupani fa'apolofesa ma le poto masani fa'aulufale mai, e mafai e Oujian ona fa'atautaia le fa'aulufaleina mai o le fa'aulufaleina mai o le fa'agasologa o tu ma aga a le pepe susu ma vave.Laina feso'ota'iga mo le kiliaina o tiute: +86 021-35383155.E mafai foi ona e asiasi i la matouFacebookmaLinkedInitulau.


Taimi meli: Mati-15-2023