O Tulafono Fou VAT a le EU na Fa'amamaluina

Mai ia Iulai 1, 2021, EU VAT reform fua I

Fa'atau oloa mai atunu'u e le o ni EU e mana'omia ona lesitala i totonu o le atunu'u e tasi o le EU, ma e mafai ona latou fa'ailoa ma totogi lafoga na fa'atupu i atunu'u uma o le EU i le taimi e tasi.

Afai o le faʻatauga faʻaletausaga o loʻo aʻafia i totonu o se atunuʻu faʻatau e tasi a le EU e sili atu i le 10,000 euros, e manaʻomia le faʻatinoina e tusa ai ma le fua faatatau o le VAT o atunuu taʻitasi a le EU.

Mo nisi faʻatau i luga o le tulaga, o le tulaga e nafa ma le aoina ma le totogiina o le VAT

E manino lava o le e-commerce platform e nafa ma le umiaina ma le tuʻuina atu o oloa ma auaunaga faʻatau atu e le EU e-commerce i luga o le faʻavae, lea e faʻapea foi ona avea le tulaga lona tolu "e avea o se tagata faʻatau" i nisi itu. ma amoina le tele o tiute.

Fuafuaga toe fuata'iga a le EU VAT II

Fa'aleaogaina le tuusaunoaga o lafoga fa'aopoopo tau fa'aulufale mai mo oloa fa'aulufale mai i luga o le initaneti mai atunu'u e le o ni EU ma le tau o le iunite e itiiti ifo i le 22 euros. 

E lua tulaga o loʻo faʻatinoina ai le pisinisi B2C o le e-commerce platform ma e faʻaogaina le toesega ma le totogiina o faiga.

O le tau o oloa faaulufale mai e le sili atu i le 150 euros, ma o fefaʻatauaiga mamao i tuaoi poʻo fefaʻatauaiga i totonu o le atunuʻu o soʻo se tau e tagata e le o ni EU.

Osuega Group e tu'uina atu le auaunaga faufautua fa'apolofesa, mo nisi meafa'amatalagafaamolemole kiliki "faafesootai matou


Taimi meli: Aukuso-13-2021