Fa'alelei le fa'atonuga a le AEO certification enterprise & Fa'afaigofie le faiga o le toe iloiloga o fa'amaumauga o fa'amatalaga sese.

Fa'alelei le fa'atonuga o fa'atonuga o atina'e fa'ailoga maualuluga
 
Faʻaleleia le saʻo o le faʻatonutonuina o tulaga lamatia, faʻafetaui lelei le fua faatatau sampling o oloa e fesoʻotaʻi e tusa ai ma le faʻavasegaina o aitalafu a pisinisi, ma faʻasaienisi le faʻataʻitaʻiga fua faatatau o oloa e fesoʻotaʻi i taulaga ma nofoaga.
 
Fai se lisi le lelei o le fa'avasegaina o oloa, ma o oloa o lo'o lisiina i le lisi le lelei o le a fa'atatau i asiasiga fa'afuase'i tusa lava pe fa'asilisiliina o ni atina'e.
 
Mo oloa e le o aofia ai i le lisi le lelei, e tatau ona faia suʻesuʻega faʻafuaseʻi e tusa ai ma le fua faʻatatau o asiasiga i Fua a le Malo o Saina i luga o le Pulega o Atinaʻe Faʻaaitalafu a le Ofisa o Tiute, ina ia mautinoa o le fua faatatau o asiasiga masani o oloa faaulufale mai. ma oloa auina atu i fafo o atina'e e maualuga le aloa'ia e itiiti ifo i le 20 °/o o le fua faatatau o asiasiga masani a pisinisi fa'aaitalafu lautele.
 
Fa'afaigofie le toe iloiloga o fa'amaumauga o fa'amatalaga sese
Mo le suiga o le faaulufale mai ma le auina atu i fafo aso ona o le "tautino muamua" ma le "lua-laasaga taʻutinoga", o le suiga o auala o felauaiga o oloa ona o mafuaaga e pei o uta ma teuina, po o isi soliga e le mafua mai i le fa'amoemoega fa'apitoa o le atina'e ma e lipoti atu e le atina'e i le tiute ma mafai ona fa'asa'o i le taimi, e le tatau ona fa'amauina le fa'aaliga sese.
 
E mafai ona toe iloiloina i luga ole laiga i luga ole laiga i luga ole laiga i luga ole laiga mo pisinisi i totonu ole 15 aso faigaluega mai le aso na lipotia ai faamaumauga sese, e aunoa ma le mana'omia o le tu'uina atu o mea pepa i luga ole laiga.O le a faia e le Tiute se iloiloga i totonu o le 3 aso faigaluega mai le aso na maua ai le talosaga, logoina iuga o le iloiloga, ma faasa'o mea sese i faamaumauga.
 


Taimi meli: Apr-16-2021