Talafou Iuni 20196

Ci'uga:

1.Latest Progress in Sino-US Trade War

2. Tulaga lata mai o AEO Signing i Saina

3. Aotelega o Tulafono a le CIQ

4.Xinhai Tala Fou

Alualu i luma lata mai i le Taua Fefa'ataua'iga a Sino-US

1. Si'itaga o Fa'atauga a Amerika i Saina ma Lisi o Oloa e le Fa'atasi

2. O le Fa'atonuina e Saina o le Fa'asologa i luga o le Iunaite Setete ma Lona Fa'amataina Faiga Fa'avae

Alualu i Luma lata mai i le Taua o Fefa'ataua'iga a Sino-US- Si'itia le Fa'asologa a Amerika i Saina

Lisi o tau fa'atatau a Amerika i Saina ma le Aotelega ole Taimi ole Fa'atonu

1.US $34 piliona o le vaega muamua o le $50 piliona, Amata mai Iulai 6, 2018, o le tau o le a siitia i le 25%

2.US $16 piliona o le vaega muamua o le $50 piliona, Amata mai Aokuso 23, 2018, o le tau o le a siitia i le 25%

3.le vaega lona lua o le US $200 piliona (vaega 1), amata mai ia Setema 24, 2018 ia Me 9, 2019, o le tau o le a siitia i le 10%

4. le vaega lona lua o le US $200 piliona (vaega 2), Amata mai ia Me 10, 2019, o le tau o le a siitia i le 25%

5. le vaega lona tolu o le US $300 piliona, O le aso amata o le lafoga e leʻi fuafuaina.O le US Trade Representative Office (USTR) o le a faia se iloiloga faalauaitele i le aso 17 o Iuni e talosagaina ai ni manatu i luga o le US 300 piliona lisi lisi.O le saunoaga i le fofogaina na aofia ai oloa e le aofia ai, numera o lafoga a Amerika ma mafuaaga.O tagata fa'aulufale mai a Amerika, tagata fa'atau ma fa'alapotopotoga talafeagai e mafai ona tu'uina atu talosaga mo le auai ma fa'amatalaga tusitusia (www.regulations.gov) Ole tau ole tau ole a si'itia ile 25%

Alualu i Luma lata mai i le Taua o Fefa'ataua'iga a Sino-US- Lisi o Oloa e le'i Fa'aofiofia i Si'itaga o Fa'asologa a Amerika i Saina.

E o'o mai i le taimi nei, ua fa'amatu'u atu e le Iunaite Setete ni vaega e lima o fa'amaumauga o oloa e fa'atatau i le si'itia o tau |ma tuusaunoaga.I se isi faaupuga, afai lava o oloa e auina atu i fafo mai Saina i le Iunaite Setete o loʻo aofia i totonu o nei "lisi o oloa e le aofia", tusa lava pe aofia i le US $34 piliona le siitaga o le lisi, e le faʻatagaina e le Iunaite Setete se tau ia i latou. .E tatau ona maitauina o le vaitaimi fa'ate'aina e aoga mo le 1 tausaga mai le aso o le fa'asalalauga o le fa'aesea.E mafai ona e talosagaina le toe faafoi o le siitaga o lafoga ua uma ona totogi.

Ole aso ole fa'aaliga 2018.12.21

Ole vaega muamua ole lisi o oloa e le'i aofia ai (984 aitema) ile US $34 piliona lisi o siitaga.

Le aso o le faʻasalalauga 2019.3.25

Ole vaega lona lua o fa'amaumauga o oloa e le'i aofia ai (87 mea) ile US $34 piliona si'i lisi lisi.

Le aso o le faʻasalalauga 2019.4.15

O le vaega lona tolu pe a le aofia ai fa'amaumauga o oloa (348 aitema) ile US $34 piliona lisi o fa'atuputelega.

Le aso o le faʻasalalauga, 2019.5.14

Ole vaega lona fa o fa'amaumauga o oloa e le'i aofia ai (515 aitema) ile US $34 piliona si'i lisi lisi.

Le aso o le faʻasalalauga 2019.5.30

O le vaega lona lima o fa'amaumauga o oloa e le'i aofia ai (464 aitema) i le lisi o fa'atuputelega o le tau e $34 piliona.

Alualu i luma lata mai i le Taua a Saina ma Amerika-le Fa'atonuina e Saina o le Fa'asologa i luga o le Iunaite Setete ma Lona Amataina o le Fa'aesea

TKomiti ax Nu.13 (2018), Fa'atinoina mai ia Aperila 2, 2018.

Fa'asilasilaga a le Komisi o Fa'asologa o le Fono a le Setete i le Fa'agata o Tiute Fa'ataga mo nisi o Oloa Fa'aulufale mai e afua mai i le Iunaite Setete.Mo oloa faaulufaleina mai e 120 e pei o fualaau aina ma oloa e afua mai i le Iunaite Setete, e tatau ona taofia le noataga o le faamatuu atu o tiute, ma e tatau ona totogi tiute i luga o le fua faatatau o le tau o loo i ai nei, faatasi ai ma se tau faaopoopo o le tau o le 15% Mo mea e 8 o le oloa faaulufale mai, e pei o puaa ma oloa e afua mai i le Iunaite Setete, e tatau ona taofia le noataga o le totogi o tiute, ma e tatau ona totogi tiute i luga o le fua faatatau o le tau o loo i ai nei, faatasi ai ma le tau faaopoopo o le tau o le 25%.

Komiti o Lafoga Nu.55, Faatinoina mai ia Iulai 6, 2018

Fa'asilasilaga a le Komisi o Fa'asologa o le Fono a le Setete i le Fa'atupuina o Fa'asologa i luga o le US $50 Piliona o Fa'aulufale mai i Amerika.

E 25% le tau o le a fa'ae'e i luga o oloa e 545 e pei o fa'ato'aga, ta'avale ma vai vai e amata mai ia Iulai 6, 2018 (Fa'aopoopo I i le Fa'aaliga)

TKomiti ax Nu.7 (2018), Fa'atinoina mai le 12:01 i le aso 23 o Aokuso, 2018

Afa'asalalauga a le Komisi o Fa'asologa o le Fono a le Setete i le Fa'atupuina o Fa'asologa o Fa'aulufale mai Ofa'asalainai le US ma le tau e tusa ma le 16 piliona tala Amerika.

Mo oloa o loʻo lisiina i le lisi lona lua o oloa e faʻatatau i tiute faʻale-aganuʻu ua tuʻuina atu i luga o le US (o le faʻaopoopoga i lenei faʻasalalauga e tatau ona manumalo), o le tiute o le tiute o le 25% e tatau ona tuʻuina atu.

Komiti o Lafoga Nu.3 (2019), Faatinoina mai le 00:00 i le aso 1 Iuni, 2019

Fa'asilasilaga a le Komisi o Fa'asologa o le Fono a le Setete i luga o le Si'itia o le Fa'asologa o Fa'asologa o Oloa Fa'aulufale Mai e Afua mai i Amerika.

E tusa ai ma le fua faatatau o lafoga na fofogaina e le Komiti lafoga lafoga Nu.6 (2018).Fa'ae'e le tau o le 25% o le a fa'ae'e i le Fa'aopoopoga 3. Fa'ae'e le 5% o le tau Fa'aopoopo 4.

Fa'asalalauina o lisi fa'ate'aina Oloa Fa'amauina

O le Komisi o Faasologa o le Fono a le Setete o le a faʻatulagaina le iloiloga o talosaga faʻamaonia taʻitasi, faia suʻesuʻega ma suʻesuʻega, faʻalogo i manatu o tagata atamamai talafeagai, faʻalapotopotoga ma matagaluega, ma faʻatulagaina ma faʻasalalau lisi faʻapitoa e tusa ai ma taualumaga.

E le aofia ai le vaitaimi aoga

Mo oloa o lo'o i totonu o le lisi e le aofia ai, e le toe totogia ni tiute i totonu o le tausaga e tasi mai le aso o le fa'atinoina o le lisi o le a le aofia;Mo le toe fa'afo'iina o tiute ma lafoga ua uma ona aoina, o le atina'e fa'aulufale mai e tatau ona fa'aoga i le tiute i totonu o le 6 masina mai le aso na fa'asalalauina ai le lisi fa'aesea.

TFuafuaga rial mo le le Fa'aofiina o Oloa Fa'atupuina Fa'asologa a Amerika

E tatau i le tagata talosaga ona faʻatumu ma tuʻuina atu le talosaga e le faʻatagaina e tusa ai ma manaʻoga e ala i le upega tafaʻilagi a le Ofisa o Faiga Faʻavae Suesuega a le Matagaluega o Tupe, https://gszx.mof.gov.cn.

O le vaega muamua o oloa e agavaa mo le fa'aesea o le a talia mai ia Iuni 3, 2019, ma le aso e gata ai o Iulai 5, 2019. O le vaega lona lua o oloa e agava'a mo le fa'aesea o le a talia mai ia Setema 2, 2019, fa'atasi ai ma le aso fa'agata o Oketopa 18, 2019.

Tulaga lata mai ole AEO Signing i Saina

1.AEO Mutual Recognition i le va o Saina ma Iapani, Fa'atinoina ia Iuni 1

2. Alualu i luma i le sainia o le AEO Mutual Recognition Faatulagaina ma le tele o atunuu

Tulaga lata mai o AEO Signing in Chin—AEO Mutual Recognition i le va o Saina ma Iapani na Fa'atinoina ia Iuni 1

Faasilasilaga Nu.71 o le 2019 o lePulega Lautele o Tiute

IFa'atinoga Aso

Ia Oketopa 2018, na sainia aloaia ai e Saina ma Iapani le "Fa'atonuga i le va o le Ofisa o Tiute a le Malo o Saina ma le Ofisa o Tiute a Iapani i luga o le faʻamaoniaina o le pulega o aitalafu mo pisinisi a le Tiute a Saina ma le" Faʻamaumauga Faʻamaonia "Faiga a le kamupani. Tiute Iapani”.O le a faʻatinoina aloaia mai ia Iuni 1, 2019.

Export i Iapani

Pe a auina atu e pisinisi AEO a Saina oloa i Iapani, e tatau ona latou logoina le tagata Iapani e faaulufaleina mai le AEO code code (AEOCN + 10 pisinisi codes ua resitalaina i le aganuu a Saina, e pei o le AEON0123456789).

Imalaga mai Iapani

Pe a faaulufale mai e se pisinisi Saina ni oloa mai se pisinisi AEO i Iapani, e manaomia le faatumu o le AEO code a le vaa Iapani i le koluma o le "valaau mai fafo" i totonu o le pepa taʻutinoga faaulufale mai ma le koluma o le "AEO enterprise code" i totonu. o uta vai ma le ea fa'aalia ta'itasi.Fa'asologa: “Country (Region) Code +AEO Enterprise Code (17 digits)”

Tulaga lata mai o AEO Signing i Saina—Alualu i luma i le sainia o le AEO Mutual Recognition Faatulagaina ma le tele o Atunuu

Atunu'u o lo'o 'auai i le tasi fusipa'u tasi le auala Initiative

Na auai Uruguay i le "One Belt One Road" ma sainia le "China- Uruguay AEO Mutual Recognition Arrangement" ma Saina ia Aperila 29.

Saina ma Atunu'u ile tasi 0 1 Belt One Road Initiative Sign AEO Fuafuaga o le Aloaia ma Fuafuaga Fa'atino

O Aperila 24, Saina ma Belarus na sainia le China-Belarus AEO Mutual Recognition Arrangement, lea o le a faʻatinoina aloaia ia Iulai 24. I le aso 25 o Aperila, na sainia ai e Saina ma Mongolia le Faʻasalalauga Faʻatasi a Saina-Mongolia AEO ma Saina ma Rusia na sainia le Sino- Fuafuaga Fa'atino o le Fa'ailoaina Fa'atasi a Rusia AEO.I le aso 26 o Aperila, na sainia ai e Saina ma Kazakhstan le Faiga Fa'aaufa'atasi a Saina-Kazakhstan AEO.

AEO Mutual Recognition Cooperation Atunu'u o lo'o aga'i i luma i Saina

Meleisia, UAE, Iran, Turkey, Taialani, Initonesia, Aikupito, Jordan, Saudi Arabia, Serbia, Maketonia, O04 Moldova, Mekisiko, Chile, Uganda, Pasila

Isi Atunu'u ma Itulagi ua sainia AEO Mutual Recognition

Sigapoa, Korea i Saute, Hong Kong, Saina, Taiuani, 28 sui o le EU (Farani, Italia, Netherlands, Peleseuma, Luxembourg, Siamani, Aialani, Tenimaka, UK, Eleni, Potukale, Sepania, Austria, Finelani, Suetena, Polani, Latvia , Lithuania, Estonia, Hanikeri, Czech Republic, Slovakia, Slovenia, Melita, Cyprus, Bulgaria, Romania, Croatia), Suitiselani, Niu Sila, Isaraelu, Iapani

Aotelega o Tulafono a le CIQ - Tu'ufa'atasia ma Iloiloga CIQ Policies mai ia Me ia Iuni

Manu ma laau vaega avanoa oloa

1. Faasalalauga Numera 100 o le 2019 a le Matagaluega o Faatoaga ma Nuu o le Pulega Aoao o Tiute: Mai Iuni 12, 2019, e faasaina le faaulufaleina mai o puaa, puaa vao ma a latou oloa tuusao pe le tuusao mai Korea i Matu.O le taimi lava e maua ai, o le a toe faʻafoʻi pe faʻaumatia.

2. Faasilasilaga Nu.99 o le 2019 o le Pulega Aoao o Tiute: Mai Me 30, 2019, 48 itulagi (setete, tuaoi tuaoi ma malo) e aofia ai Rusia Arkhangelsk, Bergorod ma Bryansk itulagi o le a faatagaina e auina atu i fafo o manu vaefa ma isi. oloa e fetaui ma manaoga o tulafono a Saina ma tulafono faatonutonu i Saina.

3. Faasalalauga Nu.97 o le 2019 a le Matagaluega o Faatoaga ma Nuu o le Pulega Aoao o Tiute: Mai ia Me 24, 2019, tuusao pe le tuusao faaulufale mai o mamoe, 'oti ma a latou oloa mai Kazakhstan e faasaina.O le taimi lava e maua ai, o le a toe faʻafoʻi pe faʻaumatia.

4. General Administration of Customs Announcement Nu.98 o le 2019: Fa'ataga Avocados Frozen mai Kenya's Avocado Producing Areas e auina atu i Saina.O avoka fa'a'aisa e fa'atatau i avoka ua fa'a'aisa i le -30°C po'o lalo ifo mo le le itiiti ifo i le 30min ma teu ma felauai i le -18°C po'o lalo ifo pe a uma ona aveese le pa'u ma le fatu e le mafai ona 'aina.

5. Faasilasilaga Nu.96 o le 2019 a le Pulega Aoao o Tiute: O cherries fou na gaosia i le lima o Cherry e gaosia ai eria o Uzbekistan, e taʻua o Tashkent, Samarkand, Namangan, Andijan ma Falgana, ua faʻatagaina e faʻaulufale mai i Saina ina ua uma ona faʻataʻitaʻiina e faʻafetaui le manaoga o maliega talafeagai.

6. Faasalalauga Numera 95 o le 2019 a le Matagaluega o Faatoaga ma Nuu o le Pulega Aoao o Tiute: Frozen Durian, igoa faasaienisi Durio zibethinus, gaosia i nofoaga gaosi durian i Meleisia ua faatagaina e ave i Saina pe a uma le durian pulp ma puree ( e leai se atigi) fa'aaisa mo le 30 minute ile-30C po'o lalo ifo po'o le fua atoa o le durian (fa'atasi ma atigi) fa'aaisa mo le itiiti ifo i le 1 itula ile-80 C i le-110 C e fa'ata'ita'i ina ia ausia mana'oga o maliega talafeagai a'o le'i teuina ma felauaiga. .

7. Faasilasilaga Nu.94 o le 2019 a le Pulega Aoao o Tiute: Mangosteen, o se igoa faasaienisi Garcinia Mangostin L., ua faatagaina e gaosia i totonu o Initonesia e gaosia ai mangosteen.O le English ame Mangosteen e mafai ona faaulufale mai i Saina pe a uma ona tofotofoina e ausia manaoga o maliega talafeagai.

8. General Administration of Customs Announcement Nu.88 o le 2019: Chile's Fresh Pears Fa'atagaina e Fa'aulufale mai i Saina, Scientific Name Pyrus Communis L., English Name Pear.Ole vaega fa'atapula'a ole gaosiga e amata mai i le itulagi lona fa o Coquimbo i Chile e o'o atu i le iva o Araucania, e aofia ai le Metropolitan Region (MR).O oloa e tatau ona fa'amalieina le “Quarantine Requirements for Imported Fresh Pear Plants from Chile”.

Tuufaatasia ma Iloiloga CIQ Policies mai ia Me ia Iuni

Vaega Faasilasilaga Nu. Fa'amatalaga
Taofi Soifua Maloloina Faasilasilaga Nu.91 o le 2019 a le Pulega Aoao o Tiute Ta'avale, koneteina, oloa (e aofia ai ponaivi tino oti), atopa'u, meli ma meli mai le Republic of Congo e tatau ona fa'asalaina ile puipuiga ole soifua maloloina Afai e maua namu ile su'esu'ega, e tatau ona fa'asalaina ile tausiga fa'alesoifua maloloina e tusa ai ma tulafono faatonutonu.O le fa'aaliga o le a fa'amanaia ia Me 15, 2019 ma o le a aoga mo le 3 masina
Fa'amaoniga a le Pulega Faasilasilaga Nu.92 o le 2019 a le Pulega Aoao o Tiute Fa'asilasilaga i le fa'asalalauina o le lisi o nofoaga fa'atulafonoina mo le fa'aulufaleina mai o meaola vai.O lenei fa'asalalauga o le a fa'aopoopoina ai le tasi nofoaga fa'atonutonu mo manu fa'a'ai vai i totonu o le fa'amasinoga a Tianjin Tiute ma Hangzhou Tiute.E tusa ai.
Kilia o Tiute Faasilasilaga Nu.87 o le 2019 a le Pulega Aoao o Tiute 1. O tu'utu'uga tuusaunoaga e fa'atatau i le fa'asalalauga o vaega fa'apolopolo ma oloa e mana'omia sa'o mo le fa'aleleia o le tagata fa'aaoga.2. O le tele o oloa talafeagai e faasino i le faaulufale mai o vaega o le tausiga o taavale ma le HS o le 870821000, 870829410 870829400,870839900,870830900,870830900,870830800,870830800,870830800,8709870830900, 870830990,8708995900.3 Fa'aulufaleina pisinisi e fa'atagaina ona fai.

ta'utinoga fa'ale-aganu'u muamua e fa'avae i luga o le Ta'utinoga a le Tagata Lava ia o le Tuusaunoaga mai le Fa'amaoniaina o Oloa Fa'amalosi.Manatu autu mo le gauai atu, e tatau i pisinisi faaulufale mai ona maua le Tusi Faamaonia Tuusaunoaga” ma tuu i totonu o le faiga o tautinoga i totonu o le 14 aso mai le aso o le tautinoga o auala o felauaiga.Fa, o tu ma aga e faavae i le “tagata

ta'utinoga “i le mae'a ai o le ta'utinoga, o le pepa ta'utinoga e teuteu ai le ala e fa'amaumau ai fa'amatalaga, ae le o le fa'amauina o fa'amatalaga sese a le tiute: Toe iloilo ma fa'asa'o fa'amaumauga sese o fa'amatalaga a le tiute e le tatau ona fa'aaogaina e fai ma fa'amaumauga mo le tiute e iloa ai le tulaga fa'aaitalafu o pisinisi.

Kilia o Tiute  Nu.102 (2019) o le Pulega a le Setete o le Vaavaaiga Maketi O matagaluega e vaavaaia maketi i tulaga uma (e aofia ai ofisa auina atu) e manaʻomia le nafa ma le vaavaaiga ma le asiasiga o vaega nei: 1. Faʻatinoina le vaavaaiga ma le asiasiga o faʻalapotopotoga faʻamaonia, faʻatulafonoina faʻamaonia faʻamaonia mo oloa ma fale suʻesuʻe faʻapitoa (faʻasino atu i le e avea ma faʻalapotopotoga faʻamaonia) e suʻesuʻe ma faʻatautaia gaioiga faʻaletulafono a faʻalapotopotoga faʻamaonia: 2, ia faia le vaavaaiga ma le asiasiga o le faʻatinoga a fomaʻi faʻamaonia, e nafa ma le suʻesuʻeina ma le tagofiaina o gaioiga faasolitulafono a lōia faʻamaonia: 3, ia faia le vaavaaiga ma le asiasiga. o tusipasi fa'amaonia ma fa'ailoga fa'amaonia e nafa ma le su'esu'eina ma le tagofiaina o gaioiga fa'asolitulafono o tusi fa'amaonia ma fa'ailoga fa'amaonia;4, ia faia le vaavaaiga ma le asiasia o le faamalosia o tusi faamaonia o oloa (lea e taua o le CCC certification) gaoioiga, e nafa ma le suʻesuʻeina ma le tagofiaina o soliga o le ccc tusipasi;5, ia faia le vaavaaiga ma le asiasiga o galuega faʻamaonia oloa faʻaletino, e nafa ma le suʻesuʻeina ma le tagofiaina o gaioiga faasolitulafono o le faʻamaonia o oloa faʻale-aganuʻu: 6, talia faitioga ma lipoti i luga o galuega faʻamaonia ma taulimaina i latou e tusa ai ma le tulafono: Nafa ma le vaavaaiga o isi tusipasi gaioiga ma su'esu'ega o soliga tusipasi.E tatau ona tu'uina atu e le matagaluega o le va'aiga o maketi a le itumalo le galuega va'ava'ai i le Pulega Aoao muamuaTesema 1 o tausaga taʻitasi.
Na faalauiloaina le Tulafono Nu.9 a le Malo o le Pulega o le Vaavaaiga ma le Pulega o Maketi O le “Fuafuaga mo le Pulega o Mea Fa'afoma'i Fa'aulufaleina mai" e fa'atinoina ai le fa'avasegaina o le fa'avasegaina o vaila'au fa'aulufale mai mo le taimi muamua ma mea e le'o fa'aulufaleina muamua.O le su'esu'ega ma le fa'atagaina o le ulua'i fa'aulufale maie tatau ona tu'uina atu mea fa'afoma'i i le matagaluega e va'ava'ai ma fa'afoega o vaila'au a le itumalo o lo'o i ai le tagata talosaga.Ole su'esu'ega fa'ata'ita'i na faia muamua e le China Food and Drug Administration Research Institute e tatau fo'i ona fetuuna'i ile ofisa ole su'esu'ega vaila'au a le itumalo.Ina ia faafaigofie le faafoeina o fualaau faasaina e le o muamua faaulufaleina mai, e mafai ona alu sao le tagata talosaga i le uafu poo le matagaluega o loo gafa ma le vaavaaiga ma le pulega o fualaau faasaina i le uafu tuaoi mo le faamauina ma taulimaina le pepa faalauiloa o le tiute o fualaau faasaina.O le "fuafuaga" e tatau ona faʻatinoina mai ia Ianuari 1, 2020
Pulega a le Setete o le Vaavaaiga Maketi Nu. 44 o le 2019 E manino lava o uluai suʻesuʻega vailaʻau o le atinaʻe lava e tasi ua faʻamaonia mo le faʻaulufaleina o le resitalaina poʻo faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi i Saina e faʻaulufale tasi e fai ma faʻamatalaga vailaʻau mo suʻesuʻega faʻapitoa o vailaʻau tutusa.
O le Pulega a le Setete o Maketi Numera 45 o le 2019 Fa'asilasilaga i Matā'upu Fa'atatau e Fa'atatau i le Fa'atagaga o le Fa'atinoga o Faiga Fa'aopoopo Tautinoga mo Laisene Fa'atonu Fa'atonu Fa'aaogā Fa'apitoa.O le a amata faamamaluina le faʻasalalauga ia Iuni 30, 2019. Manatu taua: Muamua, e ala i le faʻaleleia atili o le faʻafouina o le faʻafouga o laisene pulega mo mea faʻapitoa faʻapitoa, o le a faʻaleleia atili le lelei o le iloiloga ma le faʻatagaina;O le lona lua o le faʻamalosia atili o le matafaioi autu mo le lelei ma le saogalemu o atinaʻe e ala i le faʻamalamalamaina ma le faʻamalamalamaina o manaʻoga a le tagata lava ia o oloa gaosi oloa.Lona tolu, e manino lava afai e le toe fa'afouina le laisene, o oloa e le tatau ona gaosia pe fa'aulufale mai mai le aso e muta ai le aoga o le laisene, ma e tatau ona va'ava'aia fa'atasi le tulafono fa'amalosia.
Komiti o le Saogalemu o Mea'ai a le Fono a le Setete Nu.2 o le 2019 Fa'asilasilaga i le Tu'uina atu o Fa'atonuga Galuega Autu mo le Saogalemu o Mea'ai i le 2019. Le fa'atinoina o le puipuiga o faitoto'a taumafa mai fafo".O le a fa'aauau pea le una'ia o le "Poloketi Saogalemu mo Mea'ai Fa'aulufale mai ma Fa'atau Atu ma le malosi e fa'ato'ilaloina fa'anana o taumafa ma puipuia ai le saogalemu o mea'ai mai fafo.O le a matou faʻalauiloaina le fausiaina o se faiga faʻamaoni lelei, e aofia ai pisinisi faʻaulufale mai ma auina atu i fafo i le faʻaulufale mai ma le faʻatau atu o aitalafu faʻatautaia o pisinisi faʻaleaganuʻu, ma faʻasalaina faʻatasi i latou ua matua solia a latou folafolaga.
National Nuclear Safety Administration, Nu. 126 o le 2019 Fa'asilasilaga i le Fa'atagaina o le Fa'aogaina o Koneteina Felauaiga a le NPC i le Malo o Saina) O koneteina felauaiga NPC na gaosia e le US Global Nuclear Fuel CO., Ltd. e fa'atagaina ona fa'aoga i Saina.O le numera faʻamaonia o le mamanu o le CN/006/AF-96 (NNSA).O le vaitaimi fa'amaonia e fa'amaonia se'ia o'o ia Me 31, 2014.
lautele Nu.3 o le 2019 a le Ofisa Fa'asao Mea'ai a le Setete Talu mai Tesema 6, 2019, e 14 tulaga faʻapitoa tau pisinisi e pei o le "Camellia oleifera fatu", "Paeonia suffruticosa fatu mo le suauu, "Juglans regia fatu mo le suauu" ma le "Rhus chinensis fatu" o le a faʻatinoina.

Xinhai Tala Fou

1.Xinhai Lagolagoina Muamua Fa'aaliga Fefa'ataua'iga Fa'ava-o-malo

2.Xinhai Customs Team Faʻafeiloaʻi KGH, o le kamupani sili ona tele o le Tiute Brokerage i Europa

Xinhai Lagolagoina Muamua Fa'aaliga Fefa'ataua'iga Fa'avaomalo

Mai ia Iuni 2 i le 4, 2019, o le uluai aso tolu o fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga faʻatauvaʻa na vave ona faʻataunuʻuina e Shanghai Xinhai Customs Brokerage Co.., Ltd., na faʻauʻuina ma le manuia i Guangzhou.Mr. Ge Jizhong, Taitaifono o Shanghai Xinhai Customs Brokerage Co., Ltd., na auai i le fono ma tuuina atu se lauga.O Mr. Zhou Xin, o le pule sili o Shanghai Xinhai Customs Brokerage Co., Ltd, na valaaulia e auai i le fono e faia se tautalaga autu i luga o "avanoa ma luitau i lalo o fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga" ma ia talia faʻatalanoaga a le aufaasālalau.

Na maua e Shanghai Xinhai Customs Brokerage Co., Ltd. le tele o oloa i lenei fono fefaʻatauaʻiga o auaunaga ma manumalo ai i le Faʻailoga Taualoa, Faʻailoga Auaunaga Faʻafouga ma le Faʻailoga Faʻatasiga Faʻatasi.I le taimi lava e tasi, ua sainia MOU ma le tele o faʻavae auaunaga.

Fa'afeiloa'i e le Au Tiute a Xinhai le KGH, le Kamupani Sili a le Tiute Sili i Europa

I le masina o Me 2019, na taʻitaʻia ai e Zhou Xin, le pule sili o Xinhai, pule o le kamupani i Gothenburg, Suetena, mo fesoʻotaʻiga loloto ma KGH, le kamupani sili ona tele o faʻasalalauga a Europa.I le fonotaga, na faʻaalia ai e Xinhai le faiga faʻamama a le KGH Saina ma le tulaga o le toe faʻaleleia atili o le aganuʻu i le lumanaʻi, ina ia mafai ai e tagata mai fafo ona malamalama atili i suiga i le siosiomaga pisinisi a Saina.

KGH o le kamupani ta'utinoga tu'ufa'atasi tele i Europa.Na sainia e Xinhai se maliega fuafuaga faʻapaʻaga ma KGH i le tausaga talu ai.O le taimi muamua foi lea a Xinhai e auai ai i lana fonotaga faapaaga.O lenei fonotaga e faʻapitoa i le faʻamalosia atili o faʻasalalauga faʻaleaganuʻu ma kamupani faʻapitoa a atunuʻu uma e faʻatūina faʻavae auaunaga, faʻapipiʻi faʻasalalauga faʻasalalauga ma punaoa faʻapitoa a atunuu uma e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻatau, ma sili atu le tuʻuina atu o faʻasalalauga faʻaeletoroni, faʻatalanoaga faʻaleaganuʻu ma auaunaga faʻaleleia.

O Zhou Xin, le pule sili o Xinhai, na faʻaaogaina foi lenei avanoa e faʻaalia ai a matou paaga le talafaasolopito o le atinaʻeina o Xinhali, faʻamatalaga a le kamupani ma le manatu o auaunaga.Faʻapea foʻi ma fesoʻotaʻiga loloto ma Singapore TNETS, o loʻo faʻamoemoe le kamupani e avea Xinhai ma ana auaunaga faʻapitoa i Saina.

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou

Taimi meli: Tes-19-2019