Maersk faʻatau atu aseta faʻatau ma faʻamavae atoa mai pisinisi a Rusia

Maersk o se tasi laʻasaga latalata atu i le faʻamutaina o galuega i Rusia, i le faia o se maliliega e faʻatau atu lona nofoaga faʻatau oloa iina i le IG Finance Development.

Ua fa'atau atu e Maersk lona faleteuoloa e 1,500 TEU i uta i Novorossiysk, fa'apea fo'i ma lona fale'aisa ma le 'aisa i St. Petersburg.O le maliega ua faʻamaonia e le EU ma Rusia faʻatonutonu, ma IG Finance Development ua faia se fefaʻatauaʻiga ma Arose, o se faʻatau oloa tele a Rusia, e faʻatautaia galuega pe a maeʻa le mauaina o nofoaga.

"Matou te fiafia i le mauaina o ni tagata fou mo a matou nofoaga faʻatautaia e lua i Rusia, ma faʻataunuʻuina ai le faʻaiuga e faʻateʻa uma a matou aseta i totonu o le atunuʻu."Fai mai le Ofisa Sili o Pisinisi a Maersk: "I le faagasologa o le lafoaia, i le avea ai o se kamupani, ua ia i matou se matafaioi malosi mo le 50 o totoe o tagata faigaluega i nei fale e lua ma ua fiafia ona o le a faafaigaluegaina i latou o se vaega o le kamupani fou."

Oujian Groupose kamupani fa'apolofesa fa'atauva'a ma tu'ufa'atasiga, o le a matou siakia fa'amatalaga lata mai o maketi.Faamolemole asiasi mai i la matouFacebookmaLinkedInitulau.


Taimi meli: Feb-27-2023