O koneteina i ogasami o Amerika ua afa, fa'ailoga mata'utia o le fa'agesegese o fefa'ataua'iga i le lalolagi

I le faʻailoga mataʻutia lata mai o le faʻagesegese o fefaʻatauaʻiga i le lalolagi, o le aofaʻi o vaʻa pusa i ogasami o Amerika ua paʻu i lalo ifo o le afa nai lo le tausaga talu ai, e tusa ai ma Bloomberg.E 106 va'a koneteina i totonu o taulaga ma gataifale i le leva o le Aso Sa, fa'atusatusa i le 218 i le tausaga na muamua atu, e 51% le pa'u, e tusa ai ma fa'amaumauga o va'a na su'esu'eina e Bloomberg.

 

O telefoni i vaiaso taʻitasi i gataifale o Amerika na paʻu i le 1,105 e oʻo mai ia Mati 4 mai le 1,906 i le tausaga na muamua atu, e tusa ai ma le IHS Markit.Ole tulaga aupito maualalo lea talu mai le ogatotonu o Setema 2020

 

O le leaga o le tau atonu o se vaega e tuuaia ai.I se tulaga lautele, o le faʻagesegese o manaʻoga o tagata faʻatau i le lalolagi atoa, faʻapupulaina e le faʻagesegese o le tamaoaiga ma le maualuga o le tau o le tamaoaiga, o loʻo faʻaitiitia ai le aofaʻi o vaʻa manaʻomia e faʻanofo ai oloa mai nofoaga autu o gaosiga o Asia i Amerika ma Europa.

 

E oo mai i le faaiuga o le Aso Sa, o le Port of New York/New Jersey, o loo feagai nei ma se afā o le taumalulu o le a oo mai, na faaitiitia ai le numera o vaa i le uafu i le na o le tolu, pe a faatusatusa i le lua tausaga o le 10. E na o le 15 vaa i totonu. o uafu o Los Angeles ma Long Beach, o nofoaga o felauaiga i le Talafatai i Sisifo, pe a faatusatusa i le averesi o le 25 vaa i lalo o tulaga masani.

 

I le taimi nei, o le gafatia o pusa oloa ia Fepuari na latalata i le maualuga maualuga talu mai Aukuso 2020, e tusa ai ma le faufautua o le gataifale Drewry.


Taimi meli: Mati-15-2023