Fa'asilasilaga ile Fa'asologa o Fa'asologa ile 2019

I Ianuari 15, Shanghai Xinhai Customs Brokerage Co., Ltd. ma Nanjing Fono mo le Faalauiloaina o Fefaatauaiga Faava-o-malo na faia faʻatasi ai se fonotaga faʻasalalauga i mataupu talafeagai e manaʻomia le gauai pe a maeʻa le fetuunaiga o tau ma le 2019 fetuunaiga faiga.Wu Xia, faiaoga sinia o Shanghai Tianhai Consort Customs Management Consulting Co., Ltd., na asiasi i le saite ma faasoa atu mea o le fetuunaiga o le tau, fesoasoani i le atinaʻe ia maua se malamalamaga maeʻaeʻa o mafuaʻaga, talaaga ma le aʻafiaga o le fetuunaiga ma le toe iloiloga. , ma fa'asoa fo'i ma fa'amatala fa'afitauli o lo'o feagai i le fa'agasologa o le kilia o tiute, ina ia mafai ai e le atina'e ona faia le ta'utinoga o le usita'ia, fa'avave le kilia o le tiute ma fa'asili maualuga le tulaga o le kilia o le tiute.

Fa'asilasilaga ile Fa'asologa o Fa'asologa ile 2019-01

O le fa'avasegaina o oloa e feso'ota'i vavalalata ma lafoga o lo'o feagai ma atina'e ile fa'aulufale mai ma le auina atu i fafo.O le tau o le MFN o le a faʻatinoina le tau faʻaulufale mai i luga o oloa e 706 mai Ianuari 1, 2019. Mai ia Iulai 1, 2019, o le a soloia le tau faʻaulufale mai i luga o le 14 faʻamatalaga tekonolosi oloa ma faʻaititia le lautele o le faʻaogaina o le tasi le tau faʻaulufale mai o le a faʻaititia.

Na faʻamatalaina foʻi le tau o le tau o le tau, fua faatatau o maliega, tulaga faʻavae CEPA, faʻaulufale mai ma auina atu i fafo le fua faatatau o lafoga le tumau ma le faʻamatalaina o suiga fou o le taʻutinoga elemene, faʻailoa atu i pisinisi ina ia vave ona malamalama i suiga o faiga faʻavae o le faʻavasegaina o oloa, lea e fesoasoani i pisinisi e faia fa'avasegaga fa'avasega sa'o lelei, 'alo'ese mai fa'alavelave tau lafoga, fa'aitiitia tau o atina'e ma fa'afaigofie le kilia o tiute.

Fa'asilasilaga ile Fa'asologa o Fa'asologa ile 2019-02

Taimi meli: Ian-18-2019