Talafou Fepuari 2019

Anotusi

1. Aotelega o Tulafono Faatonutonu Fou a le Tiute,Fa'atinoina ia Fepuari

2. Focal Point mo le Asiasiga ma le taofia ia Fepuari

3.Company Dynamics News

4.March Salon Forecast

Aotelega o Tulafono Faatonutonu Fou a le Ofisa o Tiute na Faatinoina ia Fepuari

Faasilasilaga a le ofisa tutotonu o Admifa'atauga o maketi Vaavaaiga ma Admifa'atonuga a le General Admifa'asologa o tu ma aga Numera 14 o le 2019

Pe a talosaga mo le resitalaina o pisinisi ma pisinisi, e mafai e le tagata talosaga ona talosaga mo le tusi resitala o le Tautinoga a le Ofisa o Tiute seia oo i le taimi lava e tasi e mafai ai e pisinisi ona fesili e uiga i taunuuga o le resitalaina o tagata e auina atu ma auina atu oloa e ala i le Windows standard version of Fefa'ataua'iga Fa'ava-o-malo a Saina po'o le Initaneti + Tiute.O le a le toe tu'uina atu e le Ofisa o Tiute le Tusi Fa'ailoga Resitala a le Vaega o Tautinoga a le Ofisa o Tiute pe afai e mana'omia e le tagata e tu'uina atu oloa fa'aulufale mai ma fa'atau atu oloa fa'amatalaga tusitusia, e mafai ona ia lolomiina le lisiti resitala i luga o le initaneti e ala i le Fa'amalama e tasi ma fa'apipi'i le fa'amaufa'ailoga a le Ofisa o Tiute.

E matua siakiina e le Ofisa o Tiute afifi laupapa o oloa faaulufale mai ma oloa auina atu i fafo.O i latou e leai O fa'ailoga IPPC e le fa'atagaina ona ulufale pe tuua le atunu'u.

O oloa i totonu ma fafo e tatau ona teuina I totonu o laupapa ma e tatau ona togafitia e tusa ai ma le auala faʻamaonia togafitiga faʻamaonia ma makaina ile IPPC Pe a suʻesuʻeina oloa i totonu ma fafo, e tatau ona faʻatautaia siaki uma i luga o afifi laupapa o loʻo faʻaaogaina mo oloa.O i latou e le faʻamaonia i le paʻu e le faʻatagaina ona ulufale pe tuua le atunuʻu.Bass fa'aletulafono: Mataupu 5 o Fa'atonuga Fa'atonu mo Togafitiga Fa'asao o Fa'aputu laupapa o Oloa Fa'aulufale mai: Mataupu 13 ma le 14 o Faiga Fa'atonu mo Togafitiga Puipuia o Fa'aputu laupapa o Oloa i fafo.

Faasilasilaga a le Aoao

Pulega o Tiute Numera 31 o le 2019 Amata mai ia Fepuari 17, 2019, anti-

o le a fa'atulafonoina tama'ita'i fa'aulufaleina mai aano o manufasi papa'e oloa moa e afua mai i Pasila. a'a, apaau ogatotonu, lua apaau ma pito apaau, ma fuafua le fa'avasegaga (e tatau ona faia le fa'aaliga e tusa ai ma le numera o lafoga vaevae Nu.) tiute anti-dumping e tatau ona tu'uina atu i luga o oloa o lo'o su'esu'eina ua sainia tau o tau ma fa'atau atu i Saina. i se tau e le maualalo ifo nai lo le tau folafolaina.

Pulega Lautele o Tiute Faasilasilaga Nu. 18 o le 2019

1. I luga o le faʻavae o le faʻasalalauga Numera 60 o le 2018, na faia ai teuteuga ma nisi o manaʻoga fou mo le faʻatumuina o faʻasalalauga faʻasalalauga faʻapitoa na faʻaopoopoina.

2. O le manatu o "oloa e leai ni tiute" o loʻo faʻalauiloaina, ma o le faʻaulufale mai ma le auina atu i fafo o le "oloa e leai ni tiute" o loʻo faʻamatalaina i se auala masani.O "tulafono ma tulafono faatonutonu" ua faʻatinoina o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o lenei taʻiala taʻutinoga.

3. Fa'asa'o le malosi o nisi o upu ma fa'amatalaga

4.O le code oloa o 10 pea numera, ae faaopoopo i le

5.10 numera o oloa numera, o le pepa ta'utinoga e tatau fo'i ona fa'ailoa ma'oti le "su'esu'ega ma igoa karantina" e tusa ai ma oloa eseese.

Faasilasilaga i le Fetuunaiga o le Natura o Tuusaunoaga ma Isi Mataupu Faatatau o le "Toomaga Fesoasoani a le Setete"

1. O se vaega o le tuusaunoaga na faaopoopo e sui ai le uluai "setete - tuusaunoaga faamaonia".701 (vaega o meaʻai mai fafo), 702 (Saina - faʻatupeina "fuʻa o le faigofie" vaʻa), 703 (vaalele faʻaulufale mai e kamupani vaʻalele), 706 (vaalele faʻaulufaleina mai pisinisi lisi) ma le 708 (suia o mea tau faʻatoʻaga) na faʻaopoopoina.

2. Pe a faʻaalia oloa o loʻo i luga ma le faʻaitiitiga o lafoga poʻo le tuusaunoaga i le tiute, o le taʻutinoga e tatau ona faia e tusa ai ma le natura manino o le faʻaititia o lafoga poʻo le tuusaunoaga.

Focal Point mo le Asiasiga ma le taofia ia Fepuari

Cvaega Afa'aaliga Nu. Fa'amatalaga Puupuu o Mataupu Fa'atatau
Animal ma La'au Fa'ato'aga avanoa Faasilasilaga o le Pulega Aoao o Tiute Numera 30 o le 2019

O falegaosi Filipaina ua resitalaina ua fa'atagaina ona fa'aulufale mai fuala'au 'aina ua vave ona fa'a'aisa i le – 20 ℃ po'o lalo ifo pe a uma ona aveese le pa'u e le mafai ona 'aina ma ave i le malulu i le -18 ℃ po'o lalo ifo.O ituaiga o fuala'au 'aina fa'aaisa e fa'atagaina ona fa'aulufale mai e aofia ai: fa'i fa'aaisa (Musa sapientum), fala fa'aisa (Ananas comosus) ma mago fa'aaisa (Mangifera indica).

Faasilasilaga Numera 25 o le 2019 a le Matagaluega o Faatoaga ma Nuu i tua o le Pulega Aoao o Tiute.

Ina ia taofia le faʻaofiina o le fiva puaa Aferika Mongolian i totonu o Saina.Muamua, o le afaina talu ai nei o le fiva puaa Aferika i Bulgan, Mongolia ma isi itumalo e 4.Lona lua, e le'i sainia e atunuu e lua se maliliega i le avanoa e maua ai puaa, puaa vao ma a latou oloa ma Mongolia.O le taunuuga o le faasaina o le faaulufaleina mai o puaa, puaa vao ma a latou oloa tuusao pe le tuusao mai Mongolia.

Faasilasilaga Numera 24 o le 2019 a le Matagaluega o Faatoaga ma Nuu i tua o le Pulega Aoao o Tiute.

Si'itia le tapu o fa'ama'i vae-ma-gutu i vaega o Mongolia.O le faʻasaina o faʻamaʻi vae-ma gutu i vaega o le Aai o Zamenud, Itumalo o Donggobi, Mongolia na aveesea.

Faasilasilaga o le Pulega Aoao o Tiute Numera 23 o le 2019

Si'itia le lapata'iga tulaga lamatia o nodular dermatosis i Kazakhstan.Ua aveese e Kazakhstan tapula'a o oloa auina atu i Saina ona o le dermatosis o le povi.Aemaise lava, afai e tatau ona taulimaina le asiasiga mai fafo ma le karantina, e tatau i le tiute ona tuʻuina atu tulafono talafeagai.

Lapataiga Asiasiga Manu ma La'au [2019] Nu.2

O le fa'aaliga lapata'i o le fa'ama'i o le Koi herpes virus i Iraq e fa'atatau i le kapo ola o lo'o totoina i vai magalo (HS codes 03011993390, 03011993310, 0301193100, 03011939000, 030119010).E faasino i atunuu i le itulagi: Iraq ma atunuu tuaoi.Ole auala ole togafitiga ole faia ole asiasiga ile karantina ile fa'aulufale mai po'o le felauaiga o manu vai o le Cyprinidae mo vaega ole fa'ama'i o le Koi herpes virus.Afai e le agavaa, toe fa'afo'i vave po'o faiga fa'aleagaina e faia.

HMalo karantina

Faasilasilaga o le Pulega Lautele o Tiute Numera 21 o le 2019

2018 ” International Health Regulations 2005 )” Port Public Health Core Competencies ausia tulaga faatonuina.Ua faamatuu mai e le Ofisa o Tiute le lisi o uafu e 273 i totonu o le atunuu ua ausia tulaga o le tumama.

Faasilasilaga o le Pulega Lautele o Tiute Numera 19 o le 2019

Taofi le fa'ama'i fiva samasama mai le o'o atu i totonu o Saina.Ua lisiina Nigeria o se vaega o le fiva samasama talu mai Ianuari 22, 2019. O felauaiga, koneteina, oloa, atopaʻu, meli ma meli mai Nigeria e tatau ona noatia i le puipuiga o le soifua maloloina.O le fa'aaliga e aoga mo le 3 masina.

Cfa'ailoga ma Fa'ailoga

Faasilasilaga o le Pulega Aoao o le Vaavaaiga o Maketi i le Tuuina atu o le "Tulafono mo le Suʻega o le Malosiaga ma le Iloiloga o Suʻega vevela" [ Nu.2 o le 2019]

Fa'amatala le su'ega lelei o le malosi ma metotia iloiloga ma fa'asologa o le malosi o le fa'aliliuina o le vevela.

Apulega fa'amaonia

Faasilasilaga o le Pulega Aoao o le Vaavaaiga o Maketi i Mataupu e Faatatau i Laisene Faafoe o Mea Faapitoa [ Nu.3 o le 2019]

O mea faigaluega fa'apitoa o lo'o i ai nei laisene gaosiga, fa'apitoa mea faigaluega fa'apitoa ma asiasiga a tagata faigaluega agava'a ua fa'afaigofieina ma tu'ufa'atasia.Faʻaitiitia le tau faʻatautaia o pisinisi ma faʻamalosia le vaavaaiga o meafaigaluega faʻapitoa.O le lisi o loʻo i luga ma poloketi o le a faʻatinoina mai ia Iuni 1, 2019.

National Vasega Tulaga

TB/TCFDIA004-2018 "Laei Tulaga Maualuga Maualuga" o le a faʻatinoina ia Ianuari 1, 2019

O lenei tulaga fa'apitoa e fa'atatau ile maualuga maualuga eiderdown.O le mafuaʻaga e maualuga ai le faʻaleleia o tulaga faʻataʻitaʻiga i tulaga o mea faʻatumu, foliga vaaia, ma isi. ma aveesea ai le amio le faamaoni o le faaopoopo i lalo alava i lalo alava mo le lelei.O lo'o fa'ailoa mai fo'i e le fa'atonuga e le tatau ona la'ititi ifo i le 85% le tau aofa'i o le lint content."O le si'itia o lenei fa'avae e fa'avae i luga o le tulaga lelei o le tele o la'ei lalo i le maketi o lo'o i ai nei, ona o nisi o la'ei i lalo e 90% e na'o le 81% o la'ei lalo."

Food Saogalemu

Faasilasilaga o le Pulega Aoao o Tiute Numera 29 o le 2019

O mea'ai e fa'aulufale mai i totonu o le sone fa'apipi'i atoatoa e mana'omia ona ulufale i le teritori e mafai ona iloiloina mo le fa'amalieina i totonu o le sone tu'ufa'atasi ma tu'u fa'atasi.A mana'omia su'ega su'esu'e, e mafai ona fa'amatu'u pe a mae'a fa'ata'ita'iga i luga ole fa'amalieina o tulaga.Afai o su'esu'ega a le falesu'esu'e e iloa ai o mea saogalemu ma le soifua maloloina e le o agava'a, e tatau i le tagata fa'aulufaleina ona fa'agaoioia faiga e toe fa'afo'i mai e tusa ai ma aiaiga o le "Tulafono o le Saogalemu o Mea'ai" ma e tatau ona fa'atatau i tiute fa'aletulafono.

Faasilasilaga a le Ofisa Aoao o le Pulega Aoao o le Vaavaaiga o Maketi i luga o le Talosaga a le Malo o Manatu a le Pulega Aoao o le Vaavaaiga o Maketi i Aiaiga Faatatau o le Soifua Maloloina Faailoga Taumafa (Draft for Comments)

O le fa'aopoopoga i le fa'asilasilaga o lo'o iai mana'oga o tulafono fa'atatau i le fa'ailoga o mea'ai fa'alesoifua maloloina, lea o lo'o ta'u manino mai ai o le fa'ailoga o mea'ai fa'alesoifua maloloina e tatau ona ogatasi ma mea fa'atatau o lo'o ta'ua i totonu o le tusi resitalaina o mea'ai soifua maloloina po'o le fa'auluina o tusi.Ma o le faamanatu faʻapitoa e tatau ona lolomiina i le mataʻutia, e aofia ai mea o loʻo i lalo: o meaʻai faʻalesoifua maloloina e leai ni galuega e puipuia ai faʻamaʻi ma togafitiga.E le mafai e lenei oloa ona suitulaga fualaau faasaina.O le maualuga o le vai papatisoga o loʻo faʻamaonia foi.

Faasilasilaga o le Pulega Aoao o le Vaavaaiga o Maketi i le Tuuina atu o le 2019 Mea'ai Saogalemu Vaavaaiga ma Fuafuaga Faata'ita'i

Ole su'esu'ega fa'ata'ita'iga "fa'alua fa'afuase'i" o lo'o fa'atinoina i maketi fa'atau si'isi'i tetele i le atunu'u atoa ma nisi o pisinisi gaosi mea'ai.E aofia ai mea'ai fa'asusu pepe, oloa susu, oloa aano o manufasi, meainu, ava malosi, oloa tau fa'ato'aga ma isi vaega e 31.Mo oloa gaosi mea'ai, suau'u taumafa, mea'ai susu, meainu, uaina, masi, mea'ai falai ma oloa nati, o le a fa'ata'ita'iina se numera o mea'ai fa'atau i luga ole laiga ma mea'ai mai fafo.I le tu'ufa'atasia ma le va'ava'aiga i aso ta'itasi, fa'asa'oga fa'apitoa ma le mata'ituina o manatu o tagata lautele, o le a faia su'esu'ega fa'apitoa i fa'afitauli e sili atu ona iloga.Fa'amatalaga: E tatau ona faia fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga i masina ta'i masina mo oloa uma a le atunu'u ma fa'aulufale mai susu susu susu susu o lo'o fa'amauina ma fa'atau atu, ma fa'ata'ita'i fa'ata'ita'iga e faia i kuata ta'i kuata mo mea tau fa'ato'aga, mea'ai i luga o le initaneti ma mea'ai mai fafo.

Ckamupani tala fou Dynamics

Shanghai Runjia International Agricultural Products Trading Center ma Shanghai Xinhai Customs Brokerage Co., Ltd. Na ausia le fuafuaga o le galulue faatasi.O le laasaga muamua o le galulue faʻatasi na faʻaaogaina le avanoa e faʻatūina ai se Faʻava-o-malo ia Mati e tuʻuina atu ai faʻamatalaga faʻapolofesa faʻaleaganuʻu ma asiasiga auaunaga mo tagata faʻatau oloa i le maketi o Runjia, ma faʻapipiʻi faʻatasi ai le Xinhai muamua faʻaaliga faʻaleaganuʻu windowon Chongming District.

PAtoatoa Folasaga

I le taimi nei, o le paka ua vaevaeina i: maketi maketi maketi, gaosiga o oloa ma tufatufaina nofoaga, faʻasalalauga faʻamatalaga lautele, faʻamalo faʻamalo ma suʻesuʻega tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia, fale pisinisi pisinisi, faʻaaliga oloa ma vaega o le poto masani ma isi ave.I le taimi lava e tasi, o le paka o loʻo faʻapipiʻiina i le 20,000 tone otometi atoa + 50,000 tone o le nofoaga malulu malulu o le taulaga masani (faʻamoemoe e faʻalautele i le 170,000 tone i totonu o le lua tausaga), lea o loʻo faʻatulagaina i le tulaga o le "taʻitaʻia i le pisinisi tutusa i totonu. Shanghai ma alualu i luma i Saina”.

MAtoatoa Vaaiga

Runjia International Trading Market o loʻo i totonu o le Fale 2 o Runjia International Park ma e aofia ai le 40,000 sikuea mita.O le a tatala aloaia mo tupe teufaafaigaluega i le faaiuga o le 2017. I le taimi nei, o le fogafale muamua o le maketi o loʻo pulea e oloa fou, fualaau faisua ma fualaau faisua, oloa mamago, saito ma le suauu, Chongming oloa faʻatoʻaga faʻapitoa, ma isi fogafale lua tolauapiga: faʻaaisa. oloa, aano o manu ma Maketi

moa, iʻa, oloa faʻapipiʻi, ma isi. O le maketi fefaʻatauaʻiga o loʻo i ai le aofaʻi o le sili atu i le 200 tagata faʻatau ma 5000 + oloa, faʻapotopotoina ituaiga uma o punaoa autu o oloa i le fale ma fafo, mai le vaega i le lelei, tuʻuina atu tagata faʻatau i le alamanuia sili atu. filifiliga.

SNofoaga lagolago

40,000 sikuea mita o maketi tau fefaʻatauaʻiga atoa, sili atu i le 228 faleoloa o loʻo lagolagoina laʻititi malulu malulu;10,000 sikuea mita o aano o manufasi Supporting process workshop, 7 mita le maualuga, ma le maualuga o le 8,000 sikuea mita o avanoa faigaluega;20,000 tone otometi + 50,000 tone o nofoaga malulu malulu masani (fa'amoemoe e fa'alautele i le 170,000 tone i totonu o le lua tausaga).

Gtulaga lelei

Shanghai Runjia International Agricultural Products Logistics Trading Center o loʻo i le Numera 188 Xingkun Road, Changxing Island, Shanghai.E 20 minute mai Waigaoqiao Free Trade Zone, 25 minute mai Pudong Airport, 30 minute mai Shanghai i le taulaga, ma 50 minute mai Shanghai Yangshan Port.O le alatele G40 e ui atu i le laina atoa, faʻafesoʻotaʻi Shanghai, Jiangsu, Anhui, Shandong ma isi fefaʻatauaʻiga faʻapitonuʻu muamua-vaega aai e aunoa ma se pa.

O Xinhai ua avea ma lagolago o le uluai International Trade Services Expo

I Ianuari 28, 2019, Shanghai Xin Poster Customs Co., Ltd. aloaia aloaia ma lagolagoina le uluai International Trade Services Expo (lea ua taʻua mulimuli ane o le "Fefaʻatauaʻiga Fefaʻatauaʻiga Expo") e faia i Guangzhou mai Iuni 2 i le 4.

Pfa'amoemoega o Fefa'ataua'iga ma Au'aunaga Fa'aaliga

Tuuina atu i le tautuaina o fuafuaga tau fefa'ataua'iga a Saina, fa'alauiloaina le fa'afaigofieina o fefa'ataua'iga ma fausia se fa'atauva'a fa'atauva'a fa'ava-o-malo, fa'apitoa fa'apolofesa fefa'ataua'iga, fa'aaliga, fefa'ataua'iga ma fa'avae felagolagomai.Ua avea ma vane o le tau mo le atinaʻeina o pisinisi ma se fonotaga faʻatau pisinisi faaletausaga.

Vaega Talimalo

1. China Customs Brokers Association

2.Saina Auaunaga Fefa'ataua'iga Asosi

Faaopoopo

Guangzhou Poly World Trade Expo Address: Nu. 1000, Xingang East Road, Haizhu District, Guangzhou

Tagata Asiasi Autu

1. Manufacturing atinaʻe, kamupani fefaʻatauaʻiga, pisinisi faʻatau oloa, ma isi.

2. Fa'afaipisinisi i fafo

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou

Taimi meli: Tes-19-2019